12 martta çıkacak olan 9950x3d hakkında beklentileriniz nedir ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
390
9800x3d şuan zirvede. 9950x3d çıktığı zaman lider değişecek mi sizce ? Şahsen şuan yeni toplayacağım sistem için 9800x3d almayı planlıyorum fakat ne olur ne olmaz diye 9950x3d performans testlerini bekliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?

9800x3d şuan zirvede. 9950x3d çıktığı zaman lider değişecek mi sizce ? Şahsen şuan yeni toplayacağım sistem için 9800x3d almayı planlıyorum fakat ne olur ne olmaz diye 9950x3d performans testlerini bekliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ?
oyunlar ultra fazla çekirdek kullanmıyor 9950x3d alsan 6 ay sonra 10950x3d si çıkar sonu yok bence işlemciye bu kadar para yatırmak şaçma buluyorum zaten eger 2k oyun oynamayacak iseniz 4k çözünürlükte veya 5k veya 8k çzönürlükte işlemcinin hiçbir önemi yok sadece ekran kartı ve ram önemli çünkü çözünürlük arttıkça ram kullanımı ve ekran kartı bellek kullanımı ve ekran kartının saf gücü önemli her zaman işlemcide ortalama üstü alınıp sonra satılıp yeni serinin ortalama üstü işlemcisini alıp devam etmek daha karlı

oyunlar ultra fazla çekirdke kullanmıyor 9950x3d alsan 6 ay sonra 10950x3d si çıkar sonu yok bence işlemciye bu kadar para yatırmak şaçma buluyorum zaten eger 2k oyun oynamayacak iseniz 4k çözünürlükte veya 5k veya 8k çzönürlükte işlemcinin hiçbir önemi yok sadece ekran kartı ve ram önemli çünkü çözünürlük arttıkça ram kullanımı ve ekran kartı bellk kullanımı ve ekran kartının saf gücü önemli her zaman işlemcide ortalama üstü alınıp sorna satılıp yeni serinin ortalama üstü işlemcisini alıpğ devam etmek daha karlı
Hocam 4k monitör kullanıyorum. Dediğiniz gibi işlemcinin önemi çok fazla yok. Fakat rekabetçi oyunları da düşük grafikte oynadığım için işlemci bir tık önemli benim için. Ama 9800x3d alsam beni fazlasıyla götürür gibime geliyor yani 9950x3d için ödeyeceğim extra ücrete değmeyecek gibi. Yine de kararsızım.

Hocam 4k monitör kullanıyorum. Dediğiniz gibi işlemcinin önemi çok fazla yok. Fakat rekabetçi oyunları da düşük grafikte oynadığım için işlemci bir tık önemli benim için. Ama 9800x3d alsam beni fazlasıyla götürür gibime geliyor yani 9950x3d için ödeyeceğim extra ücrete değmeyecek gibi. Yine de kararsızım.
dedigin işlemcilere gerek yok 9700x fazlası ile yeter üstüne 9700x e bir tık anlıyorsan overclok yapsan zaten istedigin her performansı verir uçup kaçmaya gerek yok israfa gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,676
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634
Geri