Neler Yeni

12.nesil mi 13./14. nesil işlemci mi almalıyım?

Akanzai

80+
Bu arada bilgisayarı sadece oyun için kullanacaksan loserll'ın dediği 7800x3d işlemci gerçekten mükemmel. Zaten 5090 daha çıkmadı bence 5090+9800x3d en iyisi olur oyun için. Ama oyun için değilde genel olarak iş için bir şey topluyorsan i9 daha mantıklı olur.
Evet hocam bende takip ettiğim kadarıyla 3d cache amd işlemciler harika işler çıkartıyor.Fakat ben anakartı değiştirmeden sadece işlemci güncellemesiyle atlatabilirmiyim diye düşündüm ondan sorduydum.Haklısınız oyun için en iyi ikili öyle olucak gibi.Genel amacım oyun oynamak renderada arada ihtiyacım olur.Eğer 13. 14.nesil işlemcilerin sorunlarının çözüldüğünden emin olabilsem bakıcamda net cevap gelmedi.

omerdgn42

80+ Bronze
Evet hocam bende takip ettiğim kadarıyla 3d cache amd işlemciler harika işler çıkartıyor.Fakat ben anakartı değiştirmeden sadece işlemci güncellemesiyle atlatabilirmiyim diye düşündüm ondan sorduydum.Haklısınız oyun için en iyi ikili öyle olucak gibi.Genel amacım oyun oynamak renderada arada ihtiyacım olur.Eğer 13. 14.nesil işlemcilerin sorunlarının çözüldüğünden emin olabilsem bakıcamda net cevap gelmedi.
Ya artık bozulacağını düşünmüyorum 14. nesillerin falan. Ama genel olarak oyun oynyayacaksan AMD 3d ler daha verimli ve performanslı olur. Anakartı değiştirip değiştirmemek. size kalmış tabi.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
7950x3d işlemcisini incele derim başkada bir şey diyemem bugün çok yorgunum yarın öğleden sonra yardımcı olmaya çalışırım

ebirgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre
6000-7000 TL civarına 13400F, 12600KF veya 12700KF alırsanız uygun maliyetle uzun süre idare eden işlemciyi almış olursunuz. 12700KF size performans zıplaması yaşatır.

Sıfırdan alacak olsanız amd olabilir ama elde anakart ve ram varken sistem değiştirmek mantıklı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,047
Üyeler
165,108
Son üye
Rüzgari ceylan
Top Bottom