Neler Yeni

12.sınıf TYT AYT kaynak önerisi?

Squelr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Recep Türcan
Instagram
recep.gq
Steam
Orange Cat Recep
Öncelikle merhaba.12.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim, şu anda staj yapıyorum haftanın 3 günü kalan, 2 gün okul. 2 günde hafta sonu bilgisayar mühendisliği istiyorum.
"Sakarya Üniversitesi" haftanın 4 günü verimli çalışabileceğim kaynaklar var mıdır? Varsa linkini atar mısınız? Temelden başlamam lazım.

Mr.Wick00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir yünce
Öncelikle merhaba.12.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim, şu anda staj yapıyorum haftanın 3 günü kalan, 2 gün okul. 2 günde hafta sonu bilgisayar mühendisliği istiyorum.
"Sakarya Üniversitesi" haftanın 4 günü verimli çalışabileceğim kaynaklar var mıdır? Varsa linkini atar mısınız? Temelden başlamam lazım.
aytde matematik için yazcam sadece geri kalanlar için zaten belli başlı yayınlar var başlangıçta mikro orijinal veya 345 kullan biraz ilerledikten sonra bilgi sarmal veya 3d çöz en sonda ileri düzey olarak orijinal veya eyüp b çözebilrisin tyt mat içinde netlerin eğer 0 10 arası ise karekök sıfır veya yanı şekilde mikro orijinal alabilrisin ama tavsiyem bilgi sarmal veya 3dden birini çözmen sonrasında 20 25 üstü yapmaya başşlayınca denemelere geçersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

aytde matematik için yazcam sadece geri kalanlar için zaten belli başlı yayınlar var başlangıçta mikro orijinal veya 345 kullan biraz ilerledikten sonra bilgi sarmal veya 3d çöz en sonda ileri düzey olarak orijinal veya eyüp b çözebilrisin tyt mat içinde netlerin eğer 0 10 arası ise karekök sıfır veya yanı şekilde mikro orijinal alabilrisin ama tavsiyem bilgi sarmal veya 3dden birini çözmen sonrasında 20 25 üstü yapmaya başşlayınca denemelere geçersin
3d vdd ve soru bankası alıp beraber götürebilirisn ama konular arasına çok mesafe koyma zamanında aynı hatayı yaptım şuan can çekişiyorum çalışcaksan adam akıllı çalış çok ara koyma dersler arasına

Squelr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Recep Türcan
Instagram
recep.gq
Steam
Orange Cat Recep
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 günüm var kaçar saat çalışmam lazım ?

Mr.Wick00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir yünce
4 günüm var kaçar saat çalışmam lazım ?
hiç sınır koyma kendine çalışabildiğin kadar çalış mezuna kalsan bile en azından temelin olur sorun yaşamazsın öyle 3 5 saatle sınırlamanın bi manası yok

Squelr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Recep Türcan
Instagram
recep.gq
Steam
Orange Cat Recep

3d vdd ve soru bankası alıp beraber götürebilirisn ama konular arasına çok mesafe koyma zamanında aynı hatayı yaptım şuan can çekişiyorum çalışcaksan adam akıllı çalış çok ara koyma dersler arasına
Birde linkleri alabilirmiyim büyük bir ihtimal ayın 4'ünde alıcam kitapları

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz

Temeli olmayan birisi için zorları önermişsin hocam.

Squelr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Recep Türcan
Instagram
recep.gq
Steam
Orange Cat Recep
hiç sınır koyma kendine çalışabildiğin kadar çalış mezuna kalsan bile en azından temelin olur sorun yaşamazsın öyle 3 5 saatle sınırlamanın bi manası yok
Büyük bir ihtimal mezuna kalıcam

Squelr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Recep Türcan
Instagram
recep.gq
Steam
Orange Cat Recep
hangilerini alcağına karar verdin mi hangilerini alcağını söyle ona göre atayım linkleri
İlk başta TYT Mat ve Türkçe düşündüm benim ilk onların temelini yapmam lazım

Mr.Wick00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir yünce
Büyük bir ihtimal mezuna kalıcam
eğer hocalar sınav sorularını veriyorlarsa bence tytyi bitir 1.5 2 ayda rahat bitirrisin mezuna kalma düşüncen varsa ama sorular verilmiyorsa 12. sınıfa ağırlık ver

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Benim tavsiyem TYT matematik için Mert hoca olacaktır ama Mert Hocanın kitapları piyasada ki orta ve üstü bandındadır. Zor kalı diyorsan Bıyıklı Matematik kamp kitaplarını al oradan ilerlet ve ekstra olarak 345 al ordan tekrar yap.Belli bir zaman sonra deneme çözüp gelen sonuca ve eksiğe bağlı olarak 1 kitap daha bitirmek.

Mr.Wick00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kadir yünce
İlk başta TYT Mat ve Türkçe düşündüm benim ilk onların temelini yapmam lazım
türkçe çok sorun değil ama mat için istersen önüne bir deneme al net aralığını belirle ona göre bir kaynak seç kendine
belki sandığından daha iyisindir boş yere temel kitaplarla vakit kaybetme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,198
Üyeler
163,966
Son üye
arfyilmaz
Top Bottom