Bende aynı şekilde bilişim bölümünde okuyorum. Şöyle anlatıyım 3 sene gördüğün yani 9,10,11. sınıflarda olan meslek derslerin genel bi sınav şeklinde yapılıyor.ARKADAŞLAR 12.SINIFA GİDİYORUM BİLİŞİM BÖLÜMÜNDEYİM VE SON AY BİZE USTALIK BELGESİ VERMEK İÇİN SINAVA SOKACAKLARMIŞ BU SINAV NASIL OLACAK Bİ BİLGİNİZ VARMI
BU SINAV YAZILIMI OLACAK YOKSA UYGULAMALIMIBende aynı şekilde bilişim bölümünde okuyorum. Şöyle anlatıyım 3 sene gördüğün yani 9,10,11. sınıflarda olan meslek derslerin genel bi sınav şeklinde yapılıyor.
TEŞEKKÜR EDERİMBu yazılım da işte mesela 9. sınıfta Programlama Temelleri, Bilişim Teknolojilerinin Temellerii birde Bilişim Tasarım var bu derslerin arasından bi konu seçicekler ondan 1-2 soru hazırlıcaklar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu Programlama Temelleri'nden örnek verirsek biz o derste Python gördük mesela Python ile alakalı bi örnek sorabilirler.
ben elekitrk bitiridm ve panoyu geçtim nasıl oldu bilmiyorum (raporum vardı EHEHE ) sen hatasız kod yazıcan. EVLATARKADAŞLAR 12.SINIFA GİDİYORUM BİLİŞİM BÖLÜMÜNDEYİM VE SON AY BİZE USTALIK BELGESİ VERMEK İÇİN SINAVA SOKACAKLARMIŞ BU SINAV NASIL OLACAK Bİ BİLGİNİZ VARMI