1200 TL YENİLENMİŞ PS

Reaksiyon skoru
7
Herkese selamlar
Uzun zamandır oyun oynayabilmek için ps ve pc bakıyorum ama sürekli zamlardan dolayı pc lere artık bakılmıyor bile
2.el ps4 ler bile min 2.5 bu yüzden ps3 lere yöneldim.
Daha önceden bilgisayarım fln olmadığı için ps3 teki oyunlar beni rahatlıkla götürür o yüzden yeni oyun çıkmaması beni rahatsız etmiyor.
Gereksiz pahalı olduğunun farkındayım ama her şey ucuzlamak yerine daha da pahalı oluyor o yüzden almak istiyorum.
Paranın tamamını ben ödemiyeceğim yarısnı amcam vericek.
Sizce almalı mıyım?

https://m.n11.com/sony-ps3-320gb-26...ri_genel&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc

PS3'lere 1000 lira üzerinde vermek mantıksız bence. Madem 1200 liran var sabret, üstüne koy 1900 civarına ps4 al
İnmiyorlar ki Batman da oturuyorum zaten çok fazla 2.el teknolojik ürün bulunmuyor olanlar da min 2.5
Paranında yarısını amcam vericek 1200 ün tamamını ben versem almam ztn

Herkese selamlar
Uzun zamandır oyun oynayabilmek için ps ve pc bakıyorum ama sürekli zamlardan dolayı pc lere artık bakılmıyor bile
2.el ps4 ler bile min 2.5 bu yüzden ps3 lere yöneldim.
Daha önceden bilgisayarım fln olmadığı için ps3 teki oyunlar beni rahatlıkla götürür o yüzden yeni oyun çıkmaması beni rahatsız etmiyor.
Gereksiz pahalı olduğunun farkındayım ama her şey ucuzlamak yerine daha da pahalı oluyor o yüzden almak istiyorum.
Paranın tamamını ben ödemiyeceğim yarısnı amcam vericek.
Sizce almalı mıyım?

https://m.n11.com/sony-ps3-320gb-26...ri_genel&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc
Kahraman Konsol hakkında kötü yorumlar var dikkatli ol bence alma .

PS3 1200TL fiyat hak edecek bir cihaz değil.
Piyasasının yüksek olduğuna bakmayın verdiği performans ile orantılı değil.
1000 lira düzeyine bulunursa alınır yoksa önermem.

Bu cihazın 1200TL hak etmek için ek olarak kol,aparat gibi aksesuarlara sahip olması gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca her ne kadar yenilenmiş olsa da çoğu kasada fan sesi sorunu var temizini bulmak biraz şans işi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,366
Üyeler
188,085
Son üye
ulas17
Geri