ulan sen şakamısın yav ben sıstemı tek bı sıteden alıcam senın attıgın ekran kartı çöp bu arada ısınma sorunu olur ben antalyada yasıyom burda hava 40 derece kardeşım bende rtx 2060 ryzen 5 3600 var ben normalde ıstanbulda yasıyodum antalyaya taşındım ekran kartı antalyada 70 dereceden 83 dereceye cıktı sen dusun 2 fanlı kasanın hava akısıda ıyı .Cidden cahilsin hemde ultra cahilsin. Senin gibiler hakkında aylar önce konu açtım buyur. RTX 2080S en az 5 yıl ultra garantisi var. RTX 2070S için en fazla 3 yıl ultra garantisi verebilirim çünkü güçsüz kart.
Donanım cahilleri
Arkadaşlar şu son 1 haftadır biraz internette geziniyorum. Adamlar cidden donanım cahili. Bilgisi olmadan laf atıyor geçen bir yazı gördüm yorumunda adam yazmış işlemci kötü olsa da ekran kartı iyi olduğu için her oyunu oynatır diyor o an içimden geçen küfürleri hayal edemezsiniz. O yetmezmiş...www.technopat.net
kankam dedıgım gıbı 3 yıl sonra ben ekran kartı anakartı degıstırırım zaten 1080p 144 hz oynayacagım 2k felan oynamayacagım yayın da acarım mıs gıbı sıstemAslında 3000 serisi geldiğinde yükseltme yapılacaksa RTX2070Super mantıklı bir tercih olur.