Yurt dışı tanıdık varsa ps5 çözmeye çalışPC var 12138 Max bütçe konsol önerisi laptop var yani PC derken
Bütçesini aşar çıkana kadar çıkış fiyatı 500$Ps 5 slim çıkacak çıkınca alırsın
O fiyata var ise test edip alınabilir, eğer yok isr PS4 pro alabilirsin hocamaslında sahibindende yurt dışından getirilen veya 2. el ps5 var
Hocam PS4 pro devri artık geçmedi mi? Yeni oyunlar gelmiyor artıkO fiyata var ise test edip alınabilir, eğer yok isr PS4 pro alabilirsin hocam
Hocam switch alınır mı?El konsollarını seviyorumO fiyata var ise test edip alınabilir, eğer yok isr PS4 pro alabilirsin hocam
Oled ekranları var güzel ama daha önce kullanmadım, el konsolu olarak Asus rog çok iyi ama fiyatını hatırlamıyorum,Hocam PS4 pro devri artık geçmedi mi? Yeni oyunlar gelmiyor artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam switch alınır mı?El konsollarını seviyorum
Hocam Asus rog 700 dolarOled ekranları var güzel ama daha önce kullanmadım, el konsolu olarak Asus rog çok iyi ama fiyatını hatırlamıyorum,
Alırsam ikinci el switch almayı düşünüyorumOled ekranları var güzel ama daha önce kullanmadım, el konsolu olarak Asus rog çok iyi ama fiyatını hatırlamıyorum,
Xbox séries sPC var 12138 Max bütçe konsol önerisi laptop var yani PC derken
Hocam eğer zelda mario falan seviyorsan switch oled var bende baya güzel ama gow rdr2 elder ring vs seviyorsan series sHocam Asus rog 700 dolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alırsam ikinci el switch almayı düşünüyorum