120K Bandında Motor Arıyorum

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
120.000
Merhaba 120K bandında motor arıyorum ne önerirsiniz aklıma yatan şuanda sadece Benelli 125s var

Merhaba 120K bandında motor arıyorum ne önerirsiniz aklıma yatan şuanda sadece Benelli 125s var
Benelli alınmaz o fiyat bandında ki motorlara göre daha dandik, şuan sıfır Drift L ve ikinci el temiz 250NK bakabilirsin onun dışında parça sorun olurmu dersen nereden hangi parçayı temin edebileceğine dair liste verebilirim.

90 bin TL civarına TVS Raider 125'ler var. Onu alıp eğer yoksa kalan parayla ekipmanlarını tamamlayabilirsin.

A2 ehliyet falan varsa bence hiç 125'lik bakma 20 bin tl daha çık bence git pulsar n250 falan al sıfır tavsiyem.125'lik çünkü kesmiyo belli bi süreçten sonra ve 125'cc ye artık para bağlamak pek iç açıcı gelmiyor 90-100 bandında.

Bütçeyi mutlaka 40k artırıp Bajaj Dominar 250D almanı öneririm.
Çiçek gibi motor.
Suspansiyonlardan tut yakıtına kadar üzmedi

hocam once ekipman, sonra motor.

hocam once ekipman, sonra motor.
daha öncesinde hiç tecrüben olmadıysa veya arada birkaç kez sürdüysen 125CC ile başla kalan parayı da ekipman dizerek kapatırsın. ekipman konusunda yardımcı olabilecek birisini etiketleyeyim sana;
@Skynel

daha öncesinde hiç tecrüben olmadıysa veya arada birkaç kez sürdüysen 125CC ile başla kalan parayı da ekipman dizerek kapatırsın. ekipman konusunda yardımcı olabilecek birisini etiketleyeyim sana;
@Skynel
hocam ben bir sey sormadim yalnizca once ekipman alinmasi gerektigini vurguladim

Geri