Yardım 120mm ARGB Fan önerisi

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,814
Msi mag forge m100r kasam var önde 3 arkada 1 argb fan var ust taraf bos orayada 2 tane 120mm fan sigiyor oraya fan almak istiyorum. argb siyah renkte olan 2 tane fan onerisine ihtiyacim var suanda butce belirsiz ucuz fp olsun yeterli benim icin. ayni anda 2 li yerine 3 lu fan satan ama fiyati uyguna gelen varsa onuda alirim sıkıntı olmaz

Bunun teklisi de var. Benzerleri de var. Farklı fiyatları da var. Beyazı da var.
site guvenilirmi başka yer varmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun teklisi de var. Benzerleri de var. Farklı fiyatları da var. Beyazı da var.
siyah argb olsun yeterli benim icin

site guvenilirmi başka yer varmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siyah argb olsun yeterli benim icin
Bu arkadaşın attığı iyidir . Sen Corsair de bakabilirsin ama .

parolapara dan 400 tl olur ama bunlar pahali hocam tanesi 400 liraya geliyor nerdeyse indirimli haliyle
Valla 2100 RPM güzel değer . Verdiğin paraya değebilir ama sen bilirsin yine de . Thermalright da güzeldir .

Valla 2100 RPM güzel değer . Verdiğin paraya değebilir ama sen bilirsin yine de . Thermalright da güzeldir .
thermalright ile aralarinda sadece rpm farki var galiba gerek yok bence fazla para vermeye benim amacim %60 70 dekor olarak guzel durmasi olacak

thermalright ile aralarinda sadece rpm farki var galiba gerek yok bence fazla para vermeye benim amacim %60 70 dekor olarak guzel durmasi olacak
Amaç oysa sıkıntı yok .

bu thermalright fanlari guvenilir bilindik satan yer yokmu. yoksa arkadasin attigi yer guvenilirmi
Valla ben güvenilir diye biliyorum . Yine de kendisine bir sorun .

bu thermalright fanlari guvenilir bilindik satan yer yokmu. yoksa arkadasin attigi yer guvenilirmi
inventustan ben arctic liquid freezer 2 360 aldım zamanında. yayıncılarla anlaşmalar yapıp hazır sistemlerde satardı. incehesap itopya gibi bir platform. zaten farklı isimlerle ya da kendi isimleriyle biçok e ticaret sitesindede satış yapıyolar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,671
Üyeler
183,456
Son üye
EmreBeys
Geri