🔥İndirim .

Ne yazık ki tüketici olarak bu ekonomik koşullarda yapılan en cüzi indirim bile kardır diye saldırıyoruz, bunlarda 3-5 ürünlük indirim yapıp durumdan istifade nemalanıyorlar. Aslında bunları protesto edip hiçbirşey almayacaksın ki o zaman görsünler insanlarla dalga geçmek neymiş. Yazık.
hocam dalga geçmek bana mantıklı gelmiyor adam aşağıda açıklayıcı bir şeyler yazmış oku bence
İndirimler aslında çoğu firma için etkili bir reklam aracı. Donanım piyasasında kâr oranı aşırı düşüktür istediğiniz yere sorabilirsiniz çok ufak kâr paylarıyla satılır. O işlemcinin ciddi anlamda zararına satıldığını düşünüyorum, o aradaki zararı aslında reklam için ek bir bütçe gibi düşünebilirsin. Diğer firmalarda da geçerli bu.

şu foruma neredeyse 3 yıldır goz gezdırıyorum her konuda ısmı gecen arkadaslar ne kısmetse alamamıs daha bugun acılmıs hesaplar almış :ROFLMAO: :ROFLMAO:
işte düşünün durumun vahametini, resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Bugün itopya mağazasına gittim, çalışana sordum böyle bir indirim olacaktı hiç haberi yokmuş gibi şu an girmemiş indirime 35k olarak gözüküyor yarın girecek efendim diyor bana.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam dalga geçmek bana mantıklı gelmiyor adam aşağıda açıklayıcı bir şeyler yazmış oku bence
sevgili kardeşim, reklam amaçlı yapıldığını ben de çok iyi biliyorum merak etme ama burada bu kadar indirimi bekleyen insanlar alamıyorken yeni açılan hesapların herkesten önce alıyor olması şaibeli bilmiyorum anlıyor musun?

işte düşünün durumun vahametini, resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Bugün itopya mağazasına gittim, çalışana sordum böyle bir indirim olacaktı hiç haberi yokmuş gibi şu an girmemiş indirime 35k olarak gözüküyor yarın girecek efendim diyor bana.

sevgili kardeşim, reklam amaçlı yapıldığını ben de çok iyi biliyorum merak etme ama burada bu kadar indirimi bekleyen insanlar alamıyorken yeni açılan hesapların herkesten önce alıyor olması şaibeli bilmiyorum anlıyor musun?
öyle tabii ki anlıyorum seni bende alamadım yeni hesap olmama rağmen :) ama forum sahibi ve yöneticisi de herhangi bir şüpheli durum yok diyor. bence sen fazla kişiselleşiyorsun. örneğin geçen bedava dondurma vardı alamadım ama getire saydırmadım :LOL:

senin hesap da 1,5 aylık :D

Vatan yapar mı acaba 23 nisandaki gibi bir paket diğer yerlerde de takist imkanı kısıtlı

Ekler

• 19029.webp
    19029.webp
    10 KB · Hit: 52
öyle tabii ki anlıyorum seni bende alamadım yeni hesap olmama rağmen :) ama forum sahibi ve yöneticisi de herhangi bir şüpheli durum yok diyor. bence sen fazla kişiselleşiyorsun. örneğin geçen bedava dondurma vardı alamadım ama getire saydırmadım :LOL:
kişiselleştirme yok be hocam ben zaten indirimi gördüğümde 18:20 falandı ve dışarıdaydım, alma şansım zaten yoktu. Sadece, yapılan uygulamanın yanlış olduğunu ve faydalanması gereken insanların faydalanamadığını dile getiriyorum kendimce, yoksa dondurmayı yaladın mı yalamadın mı banane :D

f5 ile amzn depodan apple telefon almış adamlar, itopyadan ürün alamadı diyorsunuz yani. Peki...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri