🔥İndirim .

İtopya çalışanlarından ilk ilan gelmiş. İlan şimdi girildiyse muhtemelen bugün bir kez daha 9900X 10K'dan gelmeyecek. En azından ilanlardan istikbarat alabiliyoruz, bu da bir gelişme.

1779535803154.webp

İtooya denen firmayı tebrik etmek lazım. Bedavaya reklam yaptı bedavaya nefret düşmanlık kazandı.

Bunların web sitesindeki satış mantığı şöyle olabilir. Açılan stok kadar kişi sepete ekleyince diğer kişiler indirimi göremiyor. Neden bölye yapılmıştır Tahminimce diğer türlü olsa site kilitlenmezse olanlarca kişi beki 100den fazla kişi aynı anda sepete ekleyecek ödeme yapacak ama stok sayısı gerçekte varsa bile 1 tane falandır diğer kişilere satılanlar iptal edilecek. Tepki çekecek bunu önlemek için site böyle tasarlanmış olabilir.

Peki ödemeden önce stok kontrolü yapıp ödeme yapılamaz mı? Yapılır ama banka sayfasına yönlendirme sırasında bankaların bildirim SMS süresi 180sn olan var o arada onlarca kişi alabilir.

Ben olsam şaibeli kişilere satılmış gösteeceğime çekiliş yaparım herkese açık kazananlar asil ve yedek adaylara parayla satarım . Herkese açık olduğu için kimse itiraz edemez. O zaman da firma bot basıp kendine çıkmasını sağlayabilir. Ama o zaman iş şansa kalıyor.

Yap canlı yayında çekiliş bitsin bu dertler. Bu kadar milyonlar harcanıyor yatırım yapıyorlar basit çözüm sunmıyorlar kapasiteleri bu kadar.

:cool: Danışmanlık verilir.

Yıllardır alışveriş yaparım sadece bir firmadan paramı thh ile zorla geri alabildim diğerleri iptal durumunda parayı geri yatırdı. Sizde bu firma hangisi? Tahminlerizi bekliyorum. ;)
İncehesap veya sinerji mi demeliyim

Geri