Hocam bende de i5 13400f var. İlk zamanlarda 300 üstü fps alırken şimdi 250 zor görüyorum. Genelde 200-220 arası. Güncelleme geldikçe benim fps düştü. Optimizasyon ile alakalı bir şey bence çünkü dediğiniz gibi diğer oyunlarda bir sıkıntı yaşamıyorum.Sadece csde oluyor ve bomba atıldıgı an fps 50ye falan düşüyor
60 70 fpsde oynuyorum bişey var ama anlamadımHocam bende de i5 13400f var. İlk zamanlarda 300 üstü fps alırken şimdi 250 zor görüyorum. Genelde 200-220 arası. Güncelleme geldikçe benim fps düştü. Optimizasyon ile alakalı bir şey bence çünkü dediğiniz gibi diğer oyunlarda bir sıkıntı yaşamıyorum.
Driverlar güncel mi hocam60 70 fpsde oynuyorum bişey var ama anlamadım
Yüksek ayarlarda oynuyormuşsunuz galiba. Düşük ayarlarda oynamayı denediniz mi? Hep yüksek ayarlarda oynuyordunuz da daha yeni mi sıkıntı olmaya başladı?Güncel
İlk başlarda fpsyi kontrol etmiyordum son 2 ayda falan bu kadar düştüYüksek ayarlarda oynuyormuşsunuz galiba. Düşük ayarlarda oynamayı denediniz mi? Hep yüksek ayarlarda oynuyordunuz da daha yeni mi sıkıntı olmaya başladı?
Düşuk ayarları denemedimYüksek ayarlarda oynuyormuşsunuz galiba. Düşük ayarlarda oynamayı denediniz mi? Hep yüksek ayarlarda oynuyordunuz da daha yeni mi sıkıntı olmaya başladı?
Ayarları düşürüp ekranı 4:3 1280x1024 veya 1280x960 çözünürlükle oynamayı deneyebilirsiniz hocam.İlk başlarda fpsyi kontrol etmiyordum son 2 ayda falan bu kadar düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşuk ayarları denemedim
Yani hocam rekabetçi oyunlar genelde düşük ayarlarda oynanır. Yüksek ayarlarda oynayan nadirdir. Özellikle cs'de 4:3 1280x1024 veya 1280x960 oynamak tavsiye edilir. Hoşunuza gitmiyorsa bir şey diyemem hocam. Ama yine de denemek için ayarları düşürebilirsiniz. Belki yüksek ayarlarda oynadığından kaynaklanıyordur sorun.Deneme içinmi yoksa bu ayarlarda oynamak hoşuma gitmiyor