Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,572
Sıkıntı var evet aynı sistem ile 200 altına düştüğünü görmedim. Çok yoğun sahnelerden anca 180-190 görmüştür.
Hangi ayarlarda kullanıyorsunuzSıkıntı var evet aynı sistem ile 200 altına düştüğünü görmedim. Çok yoğun sahnelerden anca 180-190 görmüştür.
1024 low ayarlar sadece gölge ortaYardımcı olucak yokmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi ayarlarda kullanıyorsunuz
ya nasıl ultrada 300 fps ben ulştrada oynuyamuyorum bileNormal değil,stok fandan dolayı da olamaz aynı sistemi stok fan ile kullanıyorum ultrada 150-300 arası değişiyor
Sistem farklı ama aynı sorunu yaşadım. Belki çözüm olur. R5 2600 işlemcim vardı buradaki değerlerden biri olması gerekenden daha azdı mantıksal işlemci veya çekirdek sayısından biri hangisi tam hatırlamıyorum. Sorunu formatla çözmüştüm.Ekran kartım 4060 işlemci i5 12400f rekabetçide normal 250 falan almam gerekirken 90 fps aliyorum sistemde bir sıkıntı olabilir mi
Not: msi afterburnerın fps göstergesi açılmıyor o yüzden cs'nin kendisinden bakıyorum
HayırŞuan stok fan kullanıyorum ondan dolayı düşuk fps alıyor olabilirmiyim
Harbi bendede aynı sistem var düşük ayarlarda 200-230ya nasıl ultrada 300 fps ben ulştrada oynuyamuyorum bile
Bendede aynı sistem var 170-200 arası çok oynuyor bazen üzerine çıkıyor 230 a kadar odaSıkıntı var evet aynı sistem ile 200 altına düştüğünü görmedim. Çok yoğun sahnelerden anca 180-190 görmüştür.
-allow_third_party_softwareAfterburner cs de çalışmıyor hocam 3. Parti yazılım olduğu için.
Afterburner'ı CS'de çalıştırmak için başlangıç kodu.Bu ne