iyi güzelde, voltaSizce bu alınır mı volta markasınınmış, herhangi bir sorunda galiba bayiye giderek yaptırılabiliyormuş
Alıntıyı görüntüle
iyi güzelde, voltaSizce bu alınır mı volta markasınınmış, herhangi bir sorunda galiba bayiye giderek yaptırılabiliyormuş
Alıntıyı görüntüle
Aynı fikirdeyim japon motorları en iyileriArkadaşlar japon dışında motor önermiyorum. Japonun ölüsü çinin dirisinden iyidir lafına katılıyorum. Param yok ama sıfır almak istiyorum diyenlere hint önerebilirim belki pulsar bajaj iyidir yine.
Honda - Suzuki - Yamaha tavsiyedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
125lik motorları B ehliyet süremez. Yeni gelen yasa milletin aklını karıştırdı. B ehliyetliysen de kursa gidip ehliyet alman gerekiyor. Sadece avantajı ehliyete işlettirmeden kullanabilmek oluyor sanırım. B ehliyette ekstra kursa gidilmemişse en yüksek 49cc motor kullanır. Onları modifiyeyle 100-110 yapanlar var gizli tabi.
drift l düşünüyordum usta piyasa da çok diye parça ya iyi çıkma vs. parça bulabilirim diye onun hakkında ne düşünüyorsun?Arkadaşlar japon dışında motor önermiyorum. Japonun ölüsü çinin dirisinden iyidir lafına katılıyorum. Param yok ama sıfır almak istiyorum diyenlere hint önerebilirim belki pulsar bajaj iyidir yine.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
125lik motorları B ehliyet süremez. Yeni gelen yasa milletin aklını karıştırdı. B ehliyetliysen de kursa gidip ehliyet alman gerekiyor. Sadece avantajı ehliyete işlettirmeden kullanabilmek oluyor sanırım. B ehliyette ekstra kursa gidilmemişse en yüksek 49cc motor kullanır. Onları modifiyeyle 100-110 yapanlar var gizli tabi.
not: 125 - 150 cc scooterlardan bahsediyorum!Arkadaşlar japon dışında motor önermiyorum. Japonun ölüsü çinin dirisinden iyidir lafına katılıyorum. Param yok ama sıfır almak istiyorum diyenlere hint önerebilirim belki pulsar bajaj iyidir yine.
Bu yaban arısına benziyor. Brixton crossfire xs var ama iki katı fiyatı. Küçük kullanışlı motor bakıyorum ben de.Sizce bu alınır mı volta markasınınmış, herhangi bir sorunda galiba bayiye giderek yaptırılabiliyormuş
Alıntıyı görüntüle
Üstat kuzenim drift L aldı memnun kalmadı motor güzeldi aslında ama çok sorun çıkardı. Parçaları çok dandik diyor. O fiyat bandında Tvs raider öneriyormuş. Yine honda yamaha bakabilirsin 125lik.drift l düşünüyordum usta piyasa da çok diye parça ya iyi çıkma vs. parça bulabilirim diye onun hakkında ne düşünüyorsun?