Neler Yeni

Yardım 125cc motora uzun yol yapılır mı?

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
EmreE
Gidersin hocam motor bloğu sağlam ama rüzgar bir üzer ikincisi fazla mola veren gitmeniz gerek motor bloğu sağlığı ve sizin sağlığınız için altınız traler ve cbf yada nc gibi bir motor yok.
motoru alınca inşallah gidiceğim bir şekilde

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
cbr 125r ve mt 125 alınır ama bu motorların canını aldılar yani güzel bir ustan olacak yakından gittiğinde kontrol ettireceksin bu motorların bakımını düzenli yap yağ suyunu koy gitsin uzun ömürlüdür lakin eğer canını alırsan senin bütçeni sıkar darlar tvs 125 raider sıfır alabilirsin cf Moto gibi sorunlar yok parça kalitesi orta şeker motor bloğu güzel parçaları bulunuyor daha ne olsun karar senin eğer temiz(cbr 125r bulaşma racing makine gibi kullandırlar) mt-125 bulursan al ama eğer ben güvenemiyorum dersen tvs 125 al geç veya cbf 125 lerde var temiz onlarada bakabilirsin onlarda güzeldir yenileri eskileri yağ yakma gibi problemleri var ona göre dikkat edip alabilirsin.

eneskaya6

80+ Silver
yaşım 125e yetiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ehliyetim var
Ehliyet icin demedim. Uzun yol tecrüben yok ve motor en riskli taşıt. 700-800km araba ile bile uzunken motorla çekilecek cile değil. Riski ap ayri. Zorunlu gidecek olsan yapacak bisey yok ama motor satın alacaksin zaten git gelin masraf istanbulda o motordan 500 tane bulursun 3-5k pahali olsun ya da 3-5bin km fazla olsun oraya git gele degmez. Yine senin tercihin

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
EmreE
cbr 125r ve mt 125 alınır ama bu motorların canını aldılar yani güzel bir ustan olacak yakından gittiğinde kontrol ettireceksin bu motorların bakımını düzenli yap yağ suyunu koy gitsin uzun ömürlüdür lakin eğer canını alırsan senin bütçeni sıkar darlar tvs 125 raider sıfır alabilirsin cf Moto gibi sorunlar yok parça kalitesi orta şeker motor bloğu güzel parçaları bulunuyor daha ne olsun karar senin eğer temiz(cbr 125r bulaşma racing makine gibi kullandırlar) mt-125 bulursan al ama eğer ben güvenemiyorum dersen tvs 125 al geç veya cbf 125 lerde var temiz onlarada bakabilirsin onlarda güzeldir yenileri eskileri yağ yakma gibi problemleri var ona göre dikkat edip alabilirsin.
linkleri var cbr125r ında mt125inde
https://shbd.io/s/f1dPiWaU cbr
https://shbd.io/s/WsWNbobA mt

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
EmreE

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
bilmediğim için tvs mi cbf mi

bilmediğim için tvs mi cbf mi
eğer ben kendim çalıştırıp kendi rodajımı kendi motorumu kullacağım derseniz tvs ve yaşadığınız yerde servis var mı diye bakarsınız ama ben yağını suyunu bakımlar yaparım derseniz cbf 125.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
EmreE

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
yaşadığım yerde tvs sersivis var tvs benim için daha uygun gibi
o zaman tvs uygunsa sana al geç onunda piyasası var parça var gayet sana yetecektir serviste var diyorsun sıfır misler gibi bin güzel rodaj yap geç.

yaşadığım yerde tvs sersivis var tvs benim için daha uygun gibi
ayrıca motora binmeden önce araştır motoru bilgi edin nerede hangi parça var nerenin servisinin ustası iyidir diye bir bak ayrıca eğer soru sormak istersende buradaki tecrübeli insanlar sana yardımcı olacaktır. https://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/

Top Bottom