İyi akşamlar öncelikle. 2 sorum olacak. Yaşım 17 a1 ehliyet alabiliyorum. A1 ehliyet almaya değermi. Alırsam okula falan giderim. Alırsam eğer hangi motoru önerirsiniz? Bütçe 20-30k arası. Fazla çıkamam.
İyi akşamlar öncelikle. 2 sorum olacak. Yaşım 17 a1 ehliyet alabiliyorum. A1 ehliyet almaya değermi. Alırsam okula falan giderim. Alırsam eğer hangi motoru önerirsiniz? Bütçe 20-30k arası. Fazla çıkamam.
İyi akşamlar bende aynı şekilde 17 yaşındayım benim de motor sevdam var.Aynı şekilde bende alacaktım ama iç işleri bakanı araba ehliyeti olanların artık 125cc ye kadar motor sürebileceğini söyledi hatırladığım kadarıyla.Bu ne zaman yürürlüğe girer bilmiyorum ben 5-6 ay sonra araba ehliyeti alacağım zaten 2 kere para vermeye gerek olmadığını düşünerek ben vazgeçtim araba ehliyetini bekleyip hem arabayı hem motoru tek bir ücretle kullanabilmek daha mantıklı.Ve 125cc racing modeller yüksek cclerle aynı para neredeyse değmez bence.
İyi akşamlar bende aynı şekilde 17 yaşındayım benim de motor sevdam var.Aynı şekilde bende alacaktım ama iç işleri bakanı araba ehliyeti olanların artık 125cc ye kadar motor sürebileceğini söyledi.Bu ne zaman yürürlüğe girer bilmiyorum ben 5-6 ay sonra araba ehliyeti alacağım zaten 2 kere para vermeye gerek olmadığını düşünerek ben vazgeçtim araba ehliyetini bekleyip hem arabayı hem motoru tek bir ücretle kullanabilmek daha mantıklı.Ve 125cc racing modeller yüksek cclerle aynı para neredeyse değmez bence.
Ayriyeten bu bütçeyle scooter veya cg tarzı bir şeyler alabilirsin bence imkanın varsa biraz birikim yap ama paranı döviz yada altın şeklinde tut yaptığın birikimle ileride daha güzellerini alırsın tabi bu benim kendi tavsiyem