128 gb sd kart Sheinden 50 lira ( yeni hesap gerekir)

Neye dayanarak söylüyorsunuz depolama alanının sahte olduğunu ? Dosya depolamak için kullanılabilir veyahut Güvenlik kamerası için kullanılabilir .
Çinlilerin en meşhur teknoloji dolandırıcılıklarıdır en az 15 senelik geçmişi var sahte hafıza kartı flaş bellek mevzusunun. Ebayinden amazonuna aliexpresinden wishine her yıl milyonlarca insanı kandırıyorlar utanacak bir şey yok bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

Çinlilerin en meşhur teknoloji dolandırıcılıklarıdır en az 15 senelik geçmişi var sahte hafıza kartı flaş bellek mevzusunun. Ebayibden amazonuna alşexpresinden wishine her yıl milyonlarca insanı kandırıyorlar utanacak bir şey yok bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Anladım hocam. Sizce bu yorumların olumlu olmasının sebebi nedir 1000 tane yorum var sonuçta genel olarak olumlu.

Son düzenleme:
Çok bir bilgim yoktu hocam kusura bakmayın. İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyordum. Öyle olduğunu bilseydim paylaşmazdım. Evdeki kamera için almıştım ben mesela 2 tane 64 gb onun için bile iş görse bana yeter umarım bana vaat ettiği kapasiteyi verir.
sd kartlar gelince h2testw programı ile kartları test et. o program ile gerçekten 64gb mı değil mi anlaşılır

sd kartlar gelince h2testw programı ile kartları test et. o program ile gerçekten 64gb mı değil mi anlaşılır
Tamamdır hocam bu hafta sd kart gelir muhtemelen . Android için program öneriniz var mı bilgisayarım masaüstü bunun için dönüştürücü almayım.

Tamamdır hocam bu hafta sd kart gelir muhtemelen . Android için program öneriniz var mı bilgisayarım masaüstü bunun için dönüştürücü almayım.
geçen hafta konusu vardı. sheinde ugreen'in kart okuyucuları satılıyor.
amazonda da satılıyor.
hiç olmadı içine bir kaç film atarsın sahteleri genelde 32 gb'ta kadar olabiliyor. en az 32gb kadar doldurman lazım hatta biraz daha fazladan doldur bütün filmler ileri sarsanda oynatıyorsa muhtemelen gerçektir

geçen hafta konusu vardı. sheinde ugreen'in kart okuyucuları satılıyor.
amazonda da satılıyor.
hiç olmadı içine bir kaç film atarsın sahteleri genelde 32 gb'ta kadar olabiliyor. en az 32gb kadar doldurman lazım hatta biraz daha fazladan doldur bütün filmler ileri sarsanda oynatıyorsa muhtemelen gerçektir
Fotoğraf atsam olur mu hocam 60 gb mesela ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uygulama zorunlumu
Web sitesinden üye olabilirsin uygulama zorunlu değil .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,856
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri