ben onun yarısına da razıyım1Gh/s de bana verinde köşeden döneyim.
belki üretmişlerdir diyeceğim ama o zaman paranın bir anlamı kalmaz muhtemelen arkadaş 1286MH/S Diyecekti ama GHS dedi olabilir çünkü o fiyat İ M K A N S I ZKoca koca mining rigler ile o değerler elde ediliyorken tek bir cihazda bu sayı imkansız
fiyatıda diğer mining riglere göre çok iyi 1778 dolarben onun yarısına da razıyım
1286 MH/S DE YIKIK 14 KİLO 200 GRAM BİR MİNİNG CİHAZINDA İMKANSIZbelki üretmişlerdir diyeceğim ama o zaman paranın bir anlamı kalmaz muhtemelen arkadaş 1286MH/S Diyecekti ama GHS dedi olabilir çünkü o fiyat İ M K A N S I Z
hayır ben yanlış bir şey demedim Buyrun web sitebelki üretmişlerdir diyeceğim ama o zaman paranın bir anlamı kalmaz muhtemelen arkadaş 1286MH/S Diyecekti ama GHS dedi olabilir çünkü o fiyat İ M K A N S I Z
nE1286 MH/S DE YIKIK 14 KİLO 200 GRAM BİR MİNİNG CİHAZINDA İMKANSIZ
yuhhayır ben yanlış bir şey demedim Buyrun web site
Hocam google da aradım google bile inanmadı
1 ekimde satılacak, ayda 680 dolar kazma kapasitesi var. Öyle uçuk kaçık sayılar değilhayır ben yanlış bir şey demedim Buyrun web site
orada neden öyle yazıyor o zmnHocam google da aradım google bile inanmadı
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 ekimde satılacak, ayda 680 dolar kazma kapasitesi var. Öyle uçuk kaçık sayılar değil
Elektrik sömürücülüğünden tutuklanırsınöyle bir makina çıkarsa hiç düşünmeden 100.000TL bile basarım gerçekse