Merhabalar en fazla 11500-12000 tl android telefon arıyorum.Çok fazla oyyn oynamıyacağım arada pubg girmeyi düşünüyorum ve fotoğraf kaliteside iyi olsa güzel olur işlemci olarag snepdragon tercih ediyorum.
Son düzenleme:
Bütçe biraz artarsa:Merhabalar en fazla 11500-12000 TL android telefon arıyorum. Alınabilecek en iyi telefonları önerirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
zorunlu değilse android tavsiye etmemMerhabalar en fazla 11500-12000 TL android telefon arıyorum. Alınabilecek en iyi telefonları önerirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Xiaomi redmi note 12 pro var daha yeni tanıtıldı piyasaya yakın zamanda gelir onu alabilirsin.Merhabalar en fazla 11500-12000 TL android telefon arıyorum. Alınabilecek en iyi telefonları önerirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Poco x5 pro yada Note 11 proMerhabalar en fazla 11500-12000 TL android telefon arıyorum. Alınabilecek en iyi telefonları önerirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Pocoyu düşündüm alınır mı? bilemedim birde honor 70 var oda iyi gibiPoco x5 pro yada Note 11 pro
poco performansı iyi bir telefon bence pili baya dayanıyor hızlıdır ekranı da iyi işlemcisi eh işte. Honor bence alınmaz. Poco alınır s21 fe daha çok öneriliyor o da bir tercihPocoyu düşündüm alınır mı? bilemedim birde honor 70 var oda iyi gibi
honorun kamerası daka iyi diye biliyorum oyüzden istedim. dediğim gibi s21fe bütçeyi aşıyorpoco performansı iyi bir telefon bence pili baya dayanıyor hızlıdır ekranı da iyi işlemcisi eh işte. Honor bence alınmaz. Poco alınır s21 fe daha çok öneriliyor o da bir
O zaman S20fe yada pocoyu alın hocam hangisi daha hoş geliyorsa yerden inceleme videolarını da izlemenizi tavsiye ederimhonorun kamerası daka iyi diye biliyorum oyüzden istedim. dediğim gibi s21fe bütçeyi aşıyor
hangisi oluyor o hocamŞu yeni çıkan Real me telefon denk getirebilirsen degerlendir derim işlemci olarak baya güçlü
dediğim gibi fiyatı aşıyorRealme gt2 pro ama stokları yedi herkes belki forumdan satan olur biraz araştır derim