Bu akşam almam lazım bir kaç tane sistem buldum forumdakiler alınmaz dedi öneri?
Açıkcası RX 6600 bandında başka bir sistem göremedim zaten 12.700 attığım biraz bütçenizi arttırıp alabilirsiniz bence.Bi tık daha ucuz bişey bulabilirmisiniz
Açıkcası RX 6600 bandında başka bir sistem göremedim zaten 12.700 attığım biraz bütçenizi arttırıp alabilirsiniz bence.
Alınmaz. Bu fiyata 12 GB VRAM'li 2060 bile var ama dediğim gibi alınmaz. RX 6600 varken.Bu nasıl![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...MIkrr57IeA-QIVSQIGAB189QwaEAQYASABEgJSR_D_BwE ?Alınmaz. Bu fiyata 12 GB VRAM'li 2060 bile var ama dediğim gibi alınmaz. RX 6600 varken.
Alınmaz. Bu fiyata 12 GB VRAM'li 2060 bile var ama dediğim gibi alınmaz. RX 6600 varken.
Kanka üstte zaten bu fiyata 12GB olanıda var alınmaz dedim dediğim sistemi atmışsın
Tamamdır senin dediğine bakıcam tekrardan uygunsa alırımKanka üstte zaten bu fiyata 12GB olanıda var alınmaz dedim dediğim sistemi atmışsın
Ve bu attığın sistem 12.500 benim attığım 12.700 aralarında fiyat farkı yok ki neden daha ucuz bir sistem istedin?