Öneri 12t pro mu iphone 13 mü

İphone 13 tabii ki çoğu telefondan birçok özellik olarak önde. Tek bir eksi yönü var, pil kapasitesi tatmin edici değil. Fakat artıları daha fazla olduğu için düşünmeden iphone 13 ü tercih edebilirsin. Oyun oynamadığın sürece normal kullanımda bir günü rahat çıkarırsın
çok fazla oyunla işim yok dediğim gibi en kısa sürede motor alıcak gibiyim onun için instagrama reels ve fotoğraf çekimi yapıcam yüksek kalite işimi yapıyım yeterli
Post automatically merged:

12t pro diyenler ya sosyal deney yapıyorlar yada hayatlarında hiç iphone kullanmamışlar düşünmeye bile gerek olmadan iphone ayrıca iphoneyi aç kullan değer kazanır diğer telefonların jelatinini bile açmadan kenarda sakla değer kaybeder söyleyeceklerim bu kadar bütçen yetiyorsa iphone al yetmiyorsa biriktir yine iphone al

yatırım içinde doğru telefon biliyorum ancak 12t yi de önerenler vardı başka konularda o yüzden sormak istedim

Skye iphone al kankam dinleme 12t mi 11 vs iğrenç telefonlar 2 seneye çöp olucaklari için para vermeye dahi değmez ,İPHONE AAAAAALLL
thank youuu androidler zaten biliyorum 2-3 seneye çöp oluyor yavaşlıyor falan da 12t yi övenler çokdu o yüzden sorayım dedim

Net iPhone 13

Bende o bütçelerle düşünüyorum da iphone 13 te sevmediğim en sinir bozucu şey 60jz ekrana olması ya. Oyunla filan işim yok benimde sosyal medya İnternet ama 60hz de eskide kaldı artık muadilleri 120 veriyor min 90 olmalıydı bence. Pro max filan 90 diye biliyorum oda 40k dan başlıyor. Değer kaybetmemesi dışında beni kendine çeken bişey yok.
T12 özellik olarak baya iyi bence 200 lüktğ sanırım kamerası. Şuan yaklaşık 3 yıldır redmi note 8 pro kullanıyorum yavaşlama hiç olmadı aslında. Sevmediğim şey işletim sistemi. Kendi uygulamasında bile reklam vermesi çok küçük Bi detay sürekli kullanıyorsunuz ama sinir bozucu yani.
Samsung 22 ultra filan da güzel geliyor gözüme. Özellikle kamerada 10x zoom beni cezbediyor. Bunları ortası Bi alet yok maalesef sanki. 2023 de yeni modeller çıkar sanırım bekleyip beklememek arasındayım bende valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,452
Üyeler
191,109
Son üye
umtylmaz
Geri