13-14 bin monitör önerisi - g65b vs 27GR83Q-B

suchasme

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
14000
LG UltraGear 27GR83Q-B 12649 TL (3 taksit)

Samsung Odyssey G65B 10079 TL (4 taksit)

bu iki monitörden hangisini önerirsiniz? G65B yi alacaktım ancak g-sync olmaması ve zamanla VA paneller yaşlandıkça black smearing ve ghosting gibi şeyler olmasından korkuyorum.
uzun ömürlü olsun diyorum. sizce LG yi mi tercih etmeliyim?

Şu özelliklere sahip olsun istiyorum;
1440p monitör olmalı. Yani 2K.
en az 240 Hertz monitör olmalı.
en fazla ama en fazla 1 ms gecikmesi olmalı.

1- samsungta gsync var
2- ghosting ve black smearing gözle görülür düzeyde yok/minimal mevcut. Oda sadece koyu renklerde.
3- 1ms bu bütçede imkansız. Strobe ayarı iyi çalışan bir model bulmanız lazım. Bu da çok nadir bir durum ve fiyatları pahalı.

1ms istiyorsan samsung’un sitesinden g6 oled’i 18k’ya öğrenci indirimiyle alabilirsin.

Lg tepki süresi testi:
IMG_3400.webp

Siz sormadan asus vg27aqml1a 260hz ips testi:
IMG_3401.webp

Son düzenleme:
1- samsungta gsync var
2- ghosting ve black smearing gözle görülür düzeyde yok/minimal mevcut. Oda sadece koyu renklerde.
3- 1ms bu bütçede imkansız. Strobe ayarı iyi çalışan bir model bulmanız lazım. Bu da çok nadir bir durum ve fiyatları pahalı.

1ms istiyorsan samsung’un sitesinden g6 oled’i 18k’ya öğrenci indirimiyle alabilirsin.

Lg tepki süresi testi:
Alıntıyı görüntüle

Siz sormadan asus vg27aqml1a 260hz ips testi:
Alıntıyı görüntüle

G6 oled i düşündüm ancak ömrünün kısa olmasından korkuyorum.
18 bin lira iyi fiyat ancak bütçemi o kadar yükseltmek istemiyorum, bu kadar para verip oled yanmaları falan yaşanması, ömrünün kısa olması riskini almak istemiyorum

Son düzenleme:
LG UltraGear 27GR83Q-B 12649 TL (3 taksit)

Samsung Odyssey G65B 10079 TL (4 taksit)

bu iki monitörden hangisini önerirsiniz? G65B yi alacaktım ancak g-sync olmaması ve zamanla VA paneller yaşlandıkça black smearing ve ghosting gibi şeyler olmasından korkuyorum.
uzun ömürlü olsun diyorum. sizce LG yi mi tercih etmeliyim?

Şu özelliklere sahip olsun istiyorum;
1440p monitör olmalı. Yani 2K.
en az 240 Hertz monitör olmalı.
en fazla ama en fazla 1 ms gecikmesi olmalı.
Selam kral fiyat arağına göre asus rog serisinden ürün önericem çok iyi gerçekten

Geri