1300 TL KLAVYE ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
142
Merhaba klavye alacağım 1300 lira bütçem var bu fiyata ne alabilirim ajazz ak680 almıştım iade ettim başka bir klavye öneriniz varmıdır

Merhaba klavye alacağım 1300 lira bütçem var bu fiyata ne alabilirim ajazz ak680 almıştım iade ettim başka bir klavye öneriniz varmıdır

şuan indirimde kahverengi switchlisi var modlu geliyor çok güzel hissiyatı sesi muazzam 60 klavye bakıyorsan öneririm

Hocam klavye küçük geliyormu boyutları nedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.whatgeek.com/products/ajazz-ak992-mechanical-keyboard?variant=43990345974013 bu klavye nasıldır 30 dolar fiyatı var indirim kuponuyla
reis ilk defa 60 klavye kullanıyorum numlock ve F1 tuşları yok ama okadar rahatki benim zaten F1 F2 ile işim yok numlock ilede yok zaten klavyenin içine yerleştirmişler yön tuşları falan FN basılı tutup kullanabiliyorsun F1 F2 leride Fn + 1 falan yaparak kullanabiliyorsun ben çok rahatladım gene alırsam 60 klavye en kötü TKL alırım senin bu tuşlarla işin y oksa tavsiye ederim ben aldığımdada indirimdeydi 2 ay önce şimdide indirime girmiş 200 tl daha pahalı normalde

Geri