Doğru diyor a9 da 3950 var 3950 benim önerdiğim 3395 den daha iyi
daha altına bulamasın bekle 100 tl daha koy parana bence1400 bütçeyi aşıyor daha altında var mı
a9 son kararım teşekkürlerdaha altına bulamasın bekle 100 tl daha koy parana bence
hayırlı olsuna9 son kararım teşekkürler
A9 daha iyi ben daha çok beğenmiştim a9 modelini, Ek olarak kod kullanırsan kargo bedava oluyoarkadaşlar yeni mouse almak istiyorum aklımda
bu var ama daha iyi ve daha uygun kablosuz veya kaliteli kablosuz mouse öneriniz varsa beklerim herkese iyi forumlar şimdiden teşekkürler![]()
VXE R1 Serisi Wireless Mouse
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.ulugames.com.tr
bugün sipariş edeceğm en geç yarın a9 uA9 daha iyi ben daha çok beğenmiştim a9 modelini, Ek olarak kod kullanırsan kargo bedava oluyo
Hayırlı olsun şimdiden hocam.bugün sipariş edeceğm en geç yarın a9 u
sağolun mouse geldi ve çok güzel orta boyut elim var ve avuç içi kullanıyorum elim cuk oturduHayırlı olsun şimdiden hocam.
Tekrardan hayırlı olsun, Toplam ne kadara geldi acabasağolun mouse geldi ve çok güzel orta boyut elim var ve avuç içi kullanıyorum elim cuk oturdu
R1 se güzeldir ama bence aynı fiyata wraith atk x1 se al kesinlikle r1 de kaplama yok parlama yapar bir süre sonra x1 in parçaları da r1 den daha iyi denebilirarkadaşlar yeni mouse almak istiyorum aklımda
bu var ama daha iyi ve daha uygun kablosuz veya kaliteli kablosuz mouse öneriniz varsa beklerim herkese iyi forumlar şimdiden teşekkürler![]()
VXE R1 Serisi Wireless Mouse
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.ulugames.com.tr