Neler Yeni

13400F & ARC 750 DDR5 Sistem 18999TL

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,740
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,740
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,417
İsim
.
fiyati normal gibi ama peşin fiyatına 3 taksit iyiymiş
Bence DDR5 ve 13400f e göre iyi sistem kasayı gamepower yapın alırsanız

Kasa değişince 20.1K oluyor.
4060 bütçesine çıkamayanlar için güzel fiyat bence üstüne koyup 4060 almak daha hoş olur yada 7600.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,740
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kasa değişince 20.1K oluyor.
4060 bütçesine çıkamayanlar için güzel fiyat bence üstüne koyup 4060 almak daha hoş olur yada 7600.
Üstüne koysa zaten burada işi ne olur 4060 lı sistemler de artmış fiyatları galiba bayadır bakmıyorum piyasaya

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,417
İsim
.
Üstüne koysa zaten burada işi ne olur 4060 lı sistemler de artmış fiyatları galiba bayadır bakmıyorum piyasaya
Hocam koyamayan için 20.1K güzel fiyat DDR5 bir sistem için parça kalitesi de aman aman rezil değil iş yapar ama intel bu ekran kartı işini henüz profesyonel bir şekilde yapamıyor sürekli drop yazılım sorunları vs.vs.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,740
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam koyamayan için 20.1K güzel fiyat DDR5 bir sistem için parça kalitesi de aman aman rezil değil iş yapar ama intel bu ekran kartı işini henüz profesyonel bir şekilde yapamıyor sürekli drop yazılım sorunları vs.vs.
Adamlar daha yeni yeni yapıyor b580 iyi ama ben fiyatlarına bakarak yorum yapıyorum fiyatına göre iyi diyebiliriz bu sistemlere

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,417
İsim
.
Adamlar daha yeni yeni yapıyor b580 iyi ama ben fiyatlarına bakarak yorum yapıyorum fiyatına göre iyi diyebiliriz bu sistemlere
Fiyatına göre kesinlikle iyi ama yinede içime sinerek almam yani bu sistemi dediğin gibi daha yeni yeni rayına oturtuyorlar.

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
App
14400f yapılır işlemci 500tl fark ile

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Selami kaplan
Şöyle sistemleri paylaşmadan önce, keşke tek tek alsak kaç paraya mal olur, ne kadar ucuz diye hesaplamayı akıl edebilseniz.

Ki boşa paylaşım yapmamış olursunuz

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,740
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şöyle sistemleri paylaşmadan önce, keşke tek tek alsak kaç paraya mal olur, ne kadar ucuz diye hesaplamayı akıl edebilseniz.

Ki boşa paylaşım yapmamış olursunuz
Onu da sana zahmet sen yap herşeyi develetten mi bekliyorsun annen yemek hazırlarken yardım etmiyormusun direk sofraya mı girişiyorsun

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Selami kaplan
Onu da sana zahmet sen yap herşeyi develetten mi bekliyorsun annen yemek hazırlarken yardım etmiyormusun direk sofraya mı girişiyorsun

La sen iyi misin, bilincin şuurun yerinde mi, düşünebiliyor musun?

Bence sistem fiyatına göre iyi diye paylaşım yapan sensin.

Ama madem matematiğin zayıf, onu da biz yaparız, sorun değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin için tek tek hesapladım.

20262 TL ayni parçalar. Fark 1200 lira. Bu mu senin muhakemen ve bence iyi fırsat diye yaptığın paylaşım.

Üstelik örneğin buradaki ram 5200 CL36, 1650 lira. 6000 MHz Cl 30 1750 lira iken. Keza aynı fiyata daha iyi SSD bulunur, kasa ve psu alabilirsin.

Sen bence, teknoloji işleriyle ilgilenme kardeş

Son düzenleme:
Top Bottom