Kürşat Bey
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,755
- İsim
- Kürşat
- İlgilendiği Kategoriler
- Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
- kursat.kutukcu
- kursat.kutukcu.1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tm yap at ona bakarsak çıkan çoğu sistemde indirim yok yapılan indirimler 3/5 bin tl filan biz her attığımız sistemi tek tek toplayıp atmıyoruz pc başında oturup bunlarla uğraşmıyorum fiyatını uygun buldum attımLa sen iyi misin, bilincin şuurun yerinde mi, düşünebiliyor musun?
Bence sistem fiyatına göre iyi diye paylaşım yapan sensin.
Ama madem matematiğin zayıf, onu da biz yaparız, sorun değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya bir git işine bak sen hadi benden sana ekmek çıkmaz senin yaşın kadar ben teknoloji ile ilgileniyorum boş boş oturmuyorum hadi bakalım primini aldın güle güle adam belki montaj bilmiyorum yapamıyor güvenmiyor arkasında firma olsun diyor sallamasyon yorum yapıp durmayın benimde teknoloji bilgimi sınama yaşın kaç seninLa sen iyi misin, bilincin şuurun yerinde mi, düşünebiliyor musun?
Bence sistem fiyatına göre iyi diye paylaşım yapan sensin.
Ama madem matematiğin zayıf, onu da biz yaparız, sorun değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin için tek tek hesapladım.
20262 TL ayni parçalar. Fark 1200 lira. Bu mu senin muhakemen ve bence iyi fırsat diye yaptığın paylaşım.
Üstelik örneğin buradaki ram 5200 CL36, 1650 lira. 6000 MHz Cl 30 1750 lira iken. Keza aynı fiyata daha iyi SSD bulunur, kasa ve psu alabilirsin.
Sen bence, teknoloji işleriyle ilgilenme kardeş
Son düzenleme: