Neler Yeni

13k bütçe ile 2k monitör önerisi

Bünyamina

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kuzey guney
Ben de attığınız model ve , Samsung G65B, MSI G274QPX arasındayım. Samsung olan model çok güzel duruyor ama çizgi sorunları yaşayan insanlar olmuş o yüzden emin olamadım. Ya sizin attığınız model ya da MSI modeli tercih edeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Şan Özşaho
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de attığınız model ve , Samsung G65B, MSI G274QPX arasındayım. Samsung olan model çok güzel duruyor ama çizgi sorunları yaşayan insanlar olmuş o yüzden emin olamadım. Ya sizin attığınız model ya da MSI modeli tercih edeceğim.
Bende aynı şekil ikisi arasında kaldım, fantastiktürk monitör konularında bilgili birisi yanıt vermesini bekliyorum, konuyu takip etmeni öneririm değerli bilgiler verebilir.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,109
İsim
Emir
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kuzey guney
Bende aynı şekil ikisi arasında kaldım, fantastiktürk monitör konularında bilgili birisi yanıt vermesini bekliyorum, konuyu takip etmeni öneririm değerli bilgiler verebilir.
Evet genelde MSI modeli önerdiğini gördüm. Bir kere arada 60HZ farkı var FPS oyuncusu iseniz baya önemli diğer tarafta Dell model HDR600 MSI HDR400müş ne kadar önemli bir fark bilmiyorum. Diğer şeyleri birbirinin aynısı gibi duruyor sadece MSI model 1k daha pahalı ama HZ önemli ise bence değer gibi. Renk konularında pek bir bilgim yok ama dendiğine göre bu fiyatlarda MSI model en iyisiymiş.

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Anıl G
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,689