13K'ya Sistem Önerisi

Gl0ve

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
966
Arkadaşlar öncelikle oyun oynayacağımı ve 1080p'de kullanacağımı belirtmek isterim İşlemci tarafında Amd Ekran Kartı tarafında ise Nvdia tercihimdir.Yeni çıkan 3060Ti'ı kullanmayı istiyorum

Arkadaşlar öncelikle oyun oynayacağımı ve 1080p'de kullanacağımı belirtmek isterim İşlemci tarafında Amd Ekran Kartı tarafında ise Nvdia tercihimdir.Yeni çıkan 3060Ti'ı kullanmayı istiyorum
Laptop istemişon o zaman ve bununla ilgili bir sürü konu açtın sen :D

5600x ve 3060ti al 9500fln tutar geriye kalan parayla öbür parçalarını alırsın

Kanka evet fakat konuları okuyorum bana "x" diyen adam başka konu'da "y" diyor ve bende alabileceğim en iyi PC'yi almak için açıyorum

11.500'e benim alacağım sistem istersen aynı modelin 750w olanını al onun dışında işlemciyi 5600x yapman yeterli

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5600X yapman yeterli.

11.500'e benim alacağım sistem istersen aynı modelin 750w olanını al onun dışında işlemciyi 5600x yapman yeterli

Öncelikle sağol dostum ekran kartı modelini değiştirip Zotac yaparsam ve bu süre içinde daha iyi bir sistem önerisi olmazsa alıcağım sistem bu.

B550 bi Anakart daha iyi olmaz mı?

Öncelikle sağol dostum ekran kartı modelini değiştirip Zotac yaparsam ve bu süre içinde daha iyi bir sistem önerisi olmazsa alıcağım sistem bu.

B550 bi Anakart daha iyi olmaz mı?
Neden Zotac alıyosunuz ki ? Palit gayet kaliteli bir markadır bu arada 13k bütçe varsa ekran kartını bu alın hatta

https://www.gamegaraj.com/urun/palit-rtx3060ti-gamingpro-oc-8gb-256bit-gddr6/

Not: Stoklar 1 haftaya gelir herhalde

Palit'i nedense bi türlü sevemedim kanka

Palit'i nedense bi türlü sevemedim kanka
Ne açısından tasarım açısındansa "gamingpro" modeli kasa içinde gayet şık gözüküyor
sadAlıntısı.PNG

Kanka 100R mı kullanıyorsun?

Yanlış alaram

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,561
Üyeler
190,598
Son üye
Mert8263