14-15k Telefon Önerisi

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,684
Kardeşim için yeni bir telefon alacağım. Bundan önce anneme ve diğer kardeşime note 14 pro almıştım. Yine aynı telefonu düşünüyorum. Farklı tavsiyesi olan var mı?

Kardeşim için yeni bir telefon alacağım. Bundan önce anneme ve diğer kardeşime note 14 pro almıştım. Yine aynı telefonu düşünüyorum. Farklı tavsiyesi olan var mı?
Redmi kötü ya, çevremde alanlar hiç memnun değildi hepsi 2-3 seneye kurtuldu o cihazlardan. Samsung bak bence.

işlemcileri kötü onların realme 12+ aldım ablama gayet memnun şuan 12k falan tutmuştu indirim vardı mediamarktta şimdi kaç bilmem 15 falandır

işlemcileri kötü onların realme 12+ aldım ablama gayet memnun şuan 12k falan tutmuştu indirim vardı mediamarktta şimdi kaç bilmem 15 falandır
Note 14 pronun işlemcisi ondan daha üst model hocam bir yanlışınız olmasın :D

Redmi kötü ya, çevremde alanlar hiç memnun değildi hepsi 2-3 seneye kurtuldu o cihazlardan. Samsung bak bence.
3 4 sene öncesi Xiaominin alt serisi redmi alırsan ve üst segment Samsung'a geçip çağ atlarsan tabii memnun kalmazsın. Ben 20k altı Xiaomi alirim. Samsung a26 5g veya 14 pro iyi

Son düzenleme:
3 4 sene öncesi Xiaominin alt serisi redmi alırsan ve üst segment Samsung'a geçip çağ atlarsan tabii memnun kalmazsın. Üst segment dışı Samsung alınmaz 20k altı alıyorsan Xiaomi ve Honor en f/p markalar
20k altı xiaomi falan alınmaz 15 samsunglar bile her türlü daha iyidir

20k altı xiaomi falan alınmaz 15 samsunglar bile her türlü daha iyidir
5 sene boyunca x3 pro kullandım. geçen senede x7 pro aldım. Ben hala memnunum. 20k altı gayet fiyat performans telefonlar

3 4 sene öncesi Xiaominin alt serisi redmi alırsan ve üst segment Samsung'a geçip çağ atlarsan tabii memnun kalmazsın. Ben 20k altı Xiaomi alirim. Samsung a26 5g veya 14 pro iyi
Çevremde A05 gibi en giriş seviyesi Samsung modelleri kullananlar da var hiçbiri Note 11 Pro, Note 13 Pro gibi saçma sapan kasmalar yapmıyor 2 senelik cihazda aniden pilin ölmesi gibi sorunlar çıkarmıyor. Redmide sorunsuz modeller çok azdır çoğunda saçma sorunlar çıkıyor benim bildiğim sadece Note 8 Pro var kullananları pişman etmeyen.

Çevremde A05 gibi en giriş seviyesi Samsung modelleri kullananlar da var hiçbiri Note 11 Pro, Note 13 Pro gibi saçma sapan kasmalar yapmıyor 2 senelik cihazda aniden pilin ölmesi gibi sorunlar çıkarmıyor. Redmide sorunsuz modeller çok azdır çoğunda saçma sorunlar çıkıyor benim bildiğim sadece Note 8 Pro var kullananları pişman etmeyen.
Hala 10 serisi kullanan yakınlarım var ve konu sahibi de 14 proyu deneyimlemis zaten. Not 10s kullanan arkadaşımla hala Call of Duty Mobile oynarız ve telefon 4. Yaşına girecek batarya sağlığı da yüzde 80 seviyesinde şu iki yıla telefon çöp oluyor kolpasini bırakın artik. Sorun kısmına gelirsek Samsung giriş seviyesinde ekran yaniklariyla bilinen bir marka ve ekranlar amoled olduğu için de ekrana zarar geldiginde bir hayli masraf çıkıyor tabii bu tüm telefonlar için geçerli ama burada değinmek istediğim yer sadece Xiaomi telefonlar sorunlu gibi göstermen

Son düzenleme:
Redmi note 12 pro kullanıyorum 4 yıldır gayet iyi valla... Birazda telefondan beklentiniz nedir ona göre almanız lazım genel anlamda xiaomiden memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,443
Üyeler
197,191
Son üye
OndexTR
Geri