Neler Yeni

14 saattir eth kazmıyor diyor ama kazıyorum?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Şöyle bir sıkıntı var. Acaba sistemsel bir sıkıntı mı arkaplanda madencilik gayet çalışıyor 14 saattir ama buraya bir türlü düşmüyor. Acaba 14 saattir boşa mı kazıyorum yardımcı olur musunuz?

1630155657649.png

Şuan ki kazımda böyle elektrik, internet falan gitti diyeceğim ama yok kazıyor bakıyorum saat başı.

1630155776387.png

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Şöyle bir sıkıntı var. Acaba sistemsel bir sıkıntı mı arkaplanda madencilik gayet çalışıyor 14 saattir ama buraya bir türlü düşmüyor. Acaba 14 saattir boşa mı kazıyorum yardımcı olur musunuz?

Alıntıyı görüntüle

Şuan ki kazımda böyle elektrik, internet falan gitti diyeceğim ama yok kazıyor bakıyorum saat başı.

Alıntıyı görüntüle
Yanlış cüzdan adresi yazmış olabilir misin?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış cüzdan adresi yazmış olabilir misin?
Cüzdan adresi doğru kontrol ettim onu. Umarım boşa kazım yapmıyordur. Az önce destekten ticket alıp sorunu bildirdim. Bakalım ne zaman dönüş yapacaklar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İlker İleri
Böyle bir şeyin olmaması gerek.
Cüzdan adresiniz doğru, kontrol ettiğiniz cüzdan adresi de doğru değil mi? Böyle bir durumda 15 dakika sonra düşer en geç.

Mesela yeni indirdiyseniz veya güncellediyseniz dosyalar değişmiştir bunu unutmuş olabilirsiniz. Siz bi kontrol edin ve tekrardan düzenleyin bence.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Böyle bir şeyin olmaması gerek.
Cüzdan adresiniz doğru, kontrol ettiğiniz cüzdan adresi de doğru değil mi? Böyle bir durumda 15 dakika sonra düşer en geç.

Mesela yeni indirdiyseniz veya güncellediyseniz dosyalar değişmiştir bunu unutmuş olabilirsiniz. Siz bi kontrol edin ve tekrardan düzenleyin bence.
Yok hiçbir şeye dokunmadım. Zaten 15 nisandan beri tüm ayarlar aynı bu zamana kadar bir şey olmamıştı. Programı açıp kapatınca düzeldi ama 14 saati bışa mı kazdı acaba diye düşünüyorum. Ticket attım bakalım.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
İnternet kısa bir kesintiye uğrayınca tekrar bağlanıyor, kazıma devam ediyor ama sisteme düşmüyor ve boşa kazmış oluyorsunuz. Böyle durumlarda programı kapayıp açmak çözüm oluyor. Evet 14 saat boşa kazdınız, asla gelmeyecek o kazdığınız eth'lar.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Benim de başıma bu tarz olay gelmişti program çalışır vaziyette olsa bile aktarım sağlanmadı. Çok can sıkıcı bir durum. Ben erken farketmiştim durumu sonradan yansımadı bile kontrol etmeme rağmen.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Benim de başıma bu tarz olay gelmişti program çalışır vaziyette olsa bile aktarım sağlanmadı. Çok can sıkıcı bir durum. Ben erken farketmiştim durumu sonradan yansımadı bile kontrol etmeme rağmen.
Aynen yapacak bir şey yok. Destekten cevap bekliyorum belki bir umut kazdıklarım düşer diye. Programı aç kapa yapınca düzeldi. İlk defa böyle bir şey oldu. Bundan sonra dikkate alacağım.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Bir kaç gündür internette ethereum ağındaki bir güncellemeden dolayı sorun çıktığı ile alakalı bir kaç tane haber görmüştüm, onunla alakalı bir durum olabilir belki.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
İnternet kısa bir kesintiye uğrayınca tekrar bağlanıyor, kazıma devam ediyor ama sisteme düşmüyor ve boşa kazmış oluyorsunuz. Böyle durumlarda programı kapayıp açmak çözüm oluyor. Evet 14 saat boşa kazdınız, asla gelmeyecek o kazdığınız eth'lar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,976
Üyeler
165,097
Son üye
Ygmr48
Top Bottom