Neler Yeni

14 yaşında basketbol uygun mu?

Kadir_1987

80+ Silver
Ya ben kendimle barışık olmaya çalışıyorum fakat ben önceden zayıftım, s*l*k gibi hızla kilo aldırdım kendime ve yağlandım. Ondan üzülüyorum o kadar, birde ben spor salonuna gidemem durumumuz yok, basketbol kursuna da belki bir arkadaşımı çağırırım. O da kilolu biri zaten, umarım kabul ederde gelir.
Verdiğim örnekler genel mana da.
Sen tabii ki de kendin ile barışık ve mükemmel bir kardeşimizsin ;)

Yanına arkadaş bulursan harika olur.
Bulamazsan da kaytarmamak senin elin de.
Hızlı kilo vereceksin fakat bıraktığında da hızlı kilo alacaksın bunu da unutma.
1.85 boyun da 130 kg'lık kardeşimden iyi biliyorum bu süreçleri.
Gerçi Şuanda 85 kg :)
Demem o ki ; hızlı kilo vereceksin ve belli bir noktaya geldiğin de kilo verme hızın yavaşlayacak ve asıl mesele de orada başlıyor.
Eğer o az kilo verdiğin yer de sporu bırakırsan daha fazla kilo almaya başlayacaksın emin olabilirsin.
Sporu az yap , öz yap ama istikrarlı yap. ( Altın kural bu )

3.George

80+ Bronze
Verdiğim örnekler genel mana da.
Sen tabii ki de kendin ile barışık ve mükemmel bir kardeşimizsin ;)

Yanına arkadaş bulursan harika olur.
Bulamazsan da kaytarmamak senin elin de.
Hızlı kilo vereceksin fakat bıraktığında da hızlı kilo alacaksın bunu da unutma.
1.85 boyun da 130 kg'lık kardeşimden iyi biliyorum bu süreçleri.
Gerçi Şuanda 85 kg :)
Demem o ki ; hızlı kilo vereceksin ve belli bir noktaya geldiğin de kilo verme hızın yavaşlayacak ve asıl mesele de orada başlıyor.
Eğer o az kilo verdiğin yer de sporu bırakırsan daha fazla kilo almaya başlayacaksın emin olabilirsin.
Sporu az yap , öz yap ama istikrarlı yap. ( Altın kural bu )
Hedef kilo vermek değilde yağları yakmak çünkü yağlı olmak zormuş, zayıfken yapabildiğm çoğu hareketi yapmakta zorlanıyorum. Mesela zayıfken sık yaptığım koltukta ayakları koltuğa koyup bana yaklaştırıp tele bakmaktı, şimdi göbek rahatsız ettiğinden yapamıyorum. Bundan dolayı yağdan gidip kas kütlesi kazansam güzel olur.

Kadir_1987

80+ Silver
Hedef kilo vermek değilde yağları yakmak çünkü yağlı olmak zormuş, zayıfken yapabildiğm çoğu hareketi yapmakta zorlanıyorum. Mesela zayıfken sık yaptığım koltukta ayakları koltuğa koyup bana yaklaştırıp tele bakmaktı, şimdi göbek rahatsız ettiğinden yapamıyorum. Bundan dolayı yağdan gidip kas kütlesi kazansam güzel olur.
Senin ilacın = Az oturmak ve boş vaktini spor ile harcamak.

Kadir_1987

80+ Silver
Çok oturup aynı zaman da spor yapsam olmaz mı? PC bağımlısıyım malesef :(
Oturman da tabii ki de sakınca yok fakat ye iç otur ve spor yapma işte bu tehlikeli.
Yemene içmene dikkat ettiğin sürece ve sporunu da yaptığın sürece mesele yok ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,853
Üyeler
164,922
Son üye
ersever.
Top Bottom