Neler Yeni

14 yaşında 70 kg normal mi?

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
Ergenlik dönemindesin, hızlı kilo ve boy artışları gayet normal.

yağ oranınızı azaltmak için sadece spor yapmanıza gerek yok hocam tabii spor yapmak en büyük etkenlerden biri ama yediğinize dikkat ederekte hafif bi definasyon yapabilirsiniz, imkan varsa spor + definasyon öneririrm
Mesaj otomatik birleştirildi:

günde 20 şınav çekseniz yarar yani illa salona gitmesenizde olur
Yediklerim aşırı değil. Eskisi gibi yiyorum ama aldım onu anlamadım. Bi de sınav çekerken zorlaniyorum. Maks 15.

Lan sen aynı ben boyum 175 kilom 68. Göbeğimi spor yaparak erittim sadece göğüslerimde çok az yağlılık var dar tişörtlerde çok sinir bozucu oluyo.Sizce ne yapa bilirim eritmek için.
Bende göbek var ama çıkık değil o kadar. Göğüs ve bacaklarda genel anlamda.

Ergenlik dönemindesin, hızlı kilo ve boy artışları gayet normal.
Boyum artmıyor uzun süredir.

Bence bana göre 67 68 ideal boyuna göre eger vucut gelistirme yapmiyor isen fit olmak daha iyidir en azindan ne zargana gibi gözukursun nede biraz sisman gözukursun bu kiloda göbegin falanda cikmaz eger karin calisir isen.
Dar giyinmedigim sürece fit duruyorum ama dar giyinirsem hafif kilolu duruyorum.

Yuuchi11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Khzzar
Yediklerim aşırı değil. Eskisi gibi yiyorum ama aldım onu anlamadım. Bi de sınav çekerken zorlaniyorum. Maks 15.

Bende göbek var ama çıkık değil o kadar. Göğüs ve bacaklarda genel anlamda.

Boyum artmıyor uzun süredir.
Sana önerim takma kafana zaten 17 18 yaşına geldiğinde boyun dan dolayı bedenin formaya girdiği için göbek falan kalmicak.Ama kilo artışını önlemek için güne 20 30 arası şınav çeksen yeterli.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kangal Kangaoğlu
Kardeşim kafana çok takma, erkeklerde 22 yaşına kadar ergenlik süreci devam edebilir, kimisinin boyu 15 yaşında uzar kimisinin 18'de. Senin boy kilo oranın şu anda normal. Ergenlik döneminde böyle ani değişimler normal.

Kardeşim kafana çok takma, erkeklerde 22 yaşına kadar ergenlik süreci devam edebilir, kimisinin boyu 15 yaşında uzar kimisinin 18'de. Senin boy kilo oranın şu anda normal. Ergenlik döneminde böyle ani değişimler normal.
Anladım teşekkürler.

Sana önerim takma kafana zaten 17 18 yaşına geldiğinde boyun dan dolayı bedenin formaya girdiği için göbek falan kalmicak.Ama kilo artışını önlemek için güne 20 30 arası şınav çeksen yeterli.
Yani vermesemde olur.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Nasıl azaltabilirim? Hiç spor yapmadım. Futbol bile oynamadım hayatım boyunca.

Bende de abartı bir göbek yok. Genelde override giyinip göbeğini çektiğim için belli olmuyor ama dar kalıp giyip göbeği salsam hafif belli olur. Bende bacaklar ve göğüsler biraz fazla.
Spor yapmanı tavsiye ederim bende 21 yaşıma kadar hiç spor yapmadım yeni başladım keşke daha önce başlasaymıştım diyorum 14 belki erken olabilir ama 15,16 arası spora başlamak lazım bence o dönemden beri spor yapanları görüyorum salonda adamlarda ne kas var bee şuan 183 boy 95 kg bklm ne olacak kilo olarakta kilon fazla değil bence ama yağ oranı önemli gibi

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
Yağlanmanın nerelerde olduğu da önemli görünüm için. Erkekler genelde bel çevresi ve karında bunun yanı sıra göğüs kısımlarında yağlanır. Ayrıca bu ani kilonun bir kısmının sebebi ödem tutmuş da olabilirsin. Korkacak bir şey yok 186 boy ile 132 kiloydum şu an 87 kilodayım tempolu bir şekilde yürüyüş yani postacı yürüşüyüşü dediğimiz cinsten yürüyebilirsin. Ayrıca yediklerinde yağı ve karbonhidratı nereden aldığına dikkat et kalori hesabı yaparak kendi ideallerine ulaşabilirsin.

Kilon fazla değil, yağ oranın fazla o zaman. Sana önerim spora başla fakat kilo vermek için değil, yağ yakmak ve kas yapmak için.
Spora başlamak istiyorum ama okulu aksatmak istemiyorum.

Yağlanmanın nerelerde olduğu da önemli görünüm için. Erkekler genelde bel çevresi ve karında bunun yanı sıra göğüs kısımlarında yağlanır. Ayrıca bu ani kilonun bir kısmının sebebi ödem tutmuş da olabilirsin. Korkacak bir şey yok 186 boy ile 132 kiloydum şu an 87 kilodayım tempolu bir şekilde yürüyüş yani postacı yürüşüyüşü dediğimiz cinsten yürüyebilirsin. Ayrıca yediklerinde yağı ve karbonhidratı nereden aldığına dikkat et kalori hesabı yaparak kendi ideallerine ulaşabilirsin.
Ödem olduğunu sanmıyorum. Yuksek ihtimal abur cubur ve hareketsizlikten aldım. Yağ olarak.

Spor yapmanı tavsiye ederim bende 21 yaşıma kadar hiç spor yapmadım yeni başladım keşke daha önce başlasaymıştım diyorum 14 belki erken olabilir ama 15,16 arası spora başlamak lazım bence o dönemden beri spor yapanları görüyorum salonda adamlarda ne kas var bee şuan 183 boy 95 kg bklm ne olacak kilo olarakta kilon fazla değil bence ama yağ oranı önemli gibi
Ben spora gitmek isterim ama hem okul hemde maddiyat durumu sıkıntı. Hep zayıf bir insandım. Hiç kilo vermedim. O alışkanlıktan durmadan almaya devam ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,851
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S
Top Bottom