Neler Yeni

14 yaşında evde kol ve karın kası belirgenleştirme

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fatih alpaydın
arkadaşlar selam 14 yaşındayım 1.73 boyundayım ve 52 kiloyum kilo hakkında bolca yemek yemeye başladım ve gainer almayı düşünüyorum 38 kg bir dambıl seti sipariş ettim z demir bile var programım ise şöyle
Burqee - 3 set.
Bicycle crunch - 3 set.
Squat - 3 set.
Lunges ( ağırlık ile ) - 3 set.
Hammer curl - 3 set.
Biceps curl - 3 set.
Lateral raises - 2 set.
Shoulder press - 3 set.
spor salonuna gidemem zaten okuldan 4 de çıkıyorum
birde sokakta kendimi korumak için dövüş sanatı öğrenmek istiyorum güreş box karate ve muay thai temellerini evde öğrensem kavgadan kaçmak için yetermi
cevaplarınızı bekliyorum :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
4 den sonra gidemiyor musun benim gittiğim salonda okula gidip gelen çok kişi var evde bir yere kadar olursun olur 70kg ağırlık seti ve ayarlı bench sehpası ile bir program vs yaparsın ufaktan gelişme de olur ama sonrası için salon şart

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fatih alpaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 den sonra gidemiyor musun benim gittiğim salonda okula gidip gelen çok kişi var evde bir yere kadar olursun olur 70kg ağırlık seti ve ayarlı bench sehpası ile bir program vs yaparsın ufaktan gelişme de olur ama sonrası için salon şart
ben zaten ufak bir şey istiyorum birisi bakınca azda olsa belli olsun spor yaptığım zaten belli bir süre sonra başlayacağım bir dambıl seti sipariş verdim 38 kg z bar var 1 tane 1 tanede düz var bunlarla nereye kadar giderim *

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ben zaten ufak bir şey istiyorum birisi bakınca azda olsa belli olsun spor yaptığım zaten belli bir süre sonra başlayacağım bir dambıl seti sipariş verdim 38 kg z bar var 1 tane 1 tanede düz var bunlarla nereye kadar giderim *
Ufaktan gelişme olur ama hareketleri doğru rotasyonda doğru şekilde yapman lazım birde antrenman programı gerekiyor

Erdem123

80+ Bronze
arkadaşlar selam 14 yaşındayım 1.73 boyundayım ve 52 kiloyum kilo hakkında bolca yemek yemeye başladım ve gainer almayı düşünüyorum 38 kg bir dambıl seti sipariş ettim z demir bile var programım ise şöyle
Burqee - 3 set.
Bicycle crunch - 3 set.
Squat - 3 set.
Hammer curl - 3 set.
Biceps curl - 3 set.
Lateral raises - 2 set.
Shoulder press - 3 set.
spor salonuna gidemem zaten okuldan 4 de çıkıyorum
birde sokakta kendimi korumak için dövüş sanatı öğrenmek istiyorum güreş box karate ve muay thai temellerini evde öğrensem kavgadan kaçmak için yetermi
cevaplarınızı bekliyorum :)
kardeşim kol ve karın belirginleştiğinde karşı taraf görüp kaçacak mı

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fatih alpaydın
Burqee - 3 set.
Bicycle crunch - 3 set.
Squat - 3 set.
Hammer curl - 3 set.
Biceps curl - 3 set.
Lateral raises - 2 set.
Shoulder press - 3 set.
programım bu haftada 1 yada 2 gün dinlenmeyi planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim kol ve karın belirginleştiğinde karşı taraf görüp kaçacak mı
hayır tabikide zaten onun için dövüş sanatı öğrenmeye çalışıyorum

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
ömer
gainer kullanma kas yaptıkça iştahın artacak zaten önemli olan antrenman ve beslenme kahvaltıda pankek yapabilirsin bol yumurtalı, chalisthenics street workout yapabilirsin evde koridor barfixleride iş görür ben bu şekilde geliştim

Ekler

• o9r9ck.jpg
    o9r9ck.jpg
    1.4 MB · Hit: 11

bnefatigh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
fatih alpaydın
gainer kullanma kas yaptıkça iştahın artacak zaten önemli olan antrenman ve beslenme kahvaltıda pankek yapabilirsin bol yumurtalı, chalisthenics street workout yapabilirsin evde koridor barfixleride iş görür ben bu şekilde geliştim
barfix yerine onun yerini tutacak başka bir şey varmı ?

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
ömer
barfix yerine onun yerini tutacak başka bir şey varmı ?
etrafında chalisthenics parkı varsa orayada gidebilirsin ben şahsen parkta antrenman yapıyorum, sırt kası büyüktür barfix gibi şeylerle zorlayabiliriz veya makinalarda evde sırt çalışmak bu yuzden imkansız kol gibi ufak değil detaylı ve büyük

Top Bottom