Neler Yeni

Yardım 140K ya araba önerisi ?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Olur onlarda iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-dacia-duster-4-4-takasli-969999563/detay Bu

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...eta-look-paket-2-lokal-mevcut-975915277/detay Bu da var ama bu 4x2 4x4leride var.
Bu bütçeye temiz duster bulunamaz hocam üstteki ilanda ki arabanın içinden geçmişler 320 binde motoru yedirecek ya yağ yakıyordu ya da üstündekiler şöför değildi. Zaten kondisyona bakarsan üstünde ki şöför olmadığı kesin.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-ilk-sahibinden-906597407/detay Bunuda bakabilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-b-max-2015-965657952/detay Bu da var

Dacia duster alırsanız arazilere girebilirsiniz.
1.2 Logana bakarsak güzel bir motor değil kendisi. Çoğu yağ yakıyor ve düşük kilometrelerde yatak sarıyor motor yiyor.
Forda bakarsak biraz daha ekleyip 1.5 dizel veya 1.6 dizel almak daha mantıklı . Hem daha performanslı hem daha sorunsuz bir motoru var.

Son düzenleme:

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bu bütçeye temiz duster bulunamaz hocam üstteki ilanda ki arabanın içinden geçmişler 320 binde motoru yedirecek ya yağ yakıyordu ya da üstündekiler şöför değildi. Zaten kondisyona bakarsan üstünde ki şöför olmadığı kesin.

1.2 Logana bakarsak güzel bir motor değil kendisi. Çoğu yağ yakıyor ve düşük kilometrelerde yatak sarıyor motor yiyor.
Forda bakarsak biraz daha ekleyip 1.5 dizel veya 1.6 dizel almak daha mantıklı . Hem daha performanslı hem daha sorunsuz bir motoru var.
bu nasıl sence alınır mı

Bunlar modefiyeli bide belirtmemişim kusura bakma ama arkası kapalı istemiyoruz.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

Mr.Beast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Binbaşı Ozi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Peki hocam 1.9 çok yakar derseniz 1.6 ya ne dersiniz?
Ama bu 1.9
Arabayı değiştirmemizin 3 nedeni var zaten. 1-Baya eskidi 2-1.9 oludğu için dizel i içiyor 3-Sıkıldık açıkcası. Yukarda baya araç birikti onları babama göstericem arada kaldığımız olursa da @Denizgezen hocam yardım eder misiniz ?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arabayı değiştirmemizin 3 nedeni var zaten. 1-Baya eskidi 2-1.9 oludğu için dizel i içiyor 3-Sıkıldık açıkcası. Yukarda baya araç birikti onları babama göstericem arada kaldığımız olursa da @Denizgezen hocam yardım eder misiniz ?
Bence yüksek vergi yakıt masraflar dahilinde 1.3 doblo veya 1.5 dokker almak daha mantıklı . Caddy alınabilir ama masraflı olur
Tabi karşılaştırmada performans yüzünden dobloyu elerim bir kaç kez de söyledim zaten yük için 1.3 doblo mantıklı değil

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bence yüksek vergi yakıt masraflar dahilinde 1.3 doblo veya 1.5 dokker almak daha mantıklı . Caddy alınabilir ama masraflı olur
Tabi karşılaştırmada performans yüzünden dobloyu elerim bir kaç kez de söyledim zaten yük için 1.3 doblo mantıklı değil
Yukarıda benim attığım duster var onu da yorumlar mısın ?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam biliyorum ama piyasada arabada kalmadı.
Bayramdan önce favorilerimde ki arabalara çatır çatır indirim yapıyolardı çünkü alan yoktu satabilen de yoktu bizde de bir kaç araba vardı ve satamıyorduk geçen aya kadar. Şuanda tüm favoriler fiyat artırıyor buyur örnekleri;
1637605833959.png

1637605866859.png

Daha da bu fiyatlar durmaz zaten dediğin gibi alınacak araba da kalmadı

Yukarıda benim attığım duster var onu da yorumlar mısın ?
O araba takla atmış hocam alınmaz.
Ağır bir hasarı var o arabanın. Tavan kaput ön iki çamurluk değişmiş diğer her yer de sökme takma boya var. Yani araba takla atmış sonrasında kafaüstü kalmış. Kilometre düşük uyguna veriyo ama belli ki satamıyor .
Alırsın ama ileri de kolay kolay satamazsın

Ekleyeyim. O araba belki de önden ekleme . Ön taraftan o kadar değişen olması şüphelendirici çünkü.
Arkadan da olabilir çünkü tavan değiştirecek olsalar tüm arabayı komple sökmezler çünkü mantıklı gelmez

Son düzenleme:

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bayramdan önce favorilerimde ki arabalara çatır çatır indirim yapıyolardı çünkü alan yoktu satabilen de yoktu bizde de bir kaç araba vardı ve satamıyorduk geçen aya kadar. Şuanda tüm favoriler fiyat artırıyor buyur örnekleri;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Daha da bu fiyatlar durmaz zaten dediğin gibi alınacak araba da kalmadı

O araba takla atmış hocam alınmaz.
Ağır bir hasarı var o arabanın. Tavan kaput ön iki çamurluk değişmiş diğer her yer de sökme takma boya var. Yani araba takla atmış sonrasında kafaüstü kalmış. Kilometre düşük uyguna veriyo ama belli ki satamıyor .
Alırsın ama ileri de kolay kolay satamazsın

Ekleyeyim. O araba belki de önden ekleme . Ön taraftan o kadar değişen olması şüphelendirici çünkü.
Arkadan da olabilir çünkü tavan değiştirecek olsalar tüm arabayı komple sökmezler çünkü mantıklı gelmez
Desene babamın duster hayali suya düştü dün bitek onu gösterebilmiştim. Güzel falan dedik gideriz alırız ama hiç senin bahsettiklerini düşünemedik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom