Neler Yeni

1440p monitör önerisi 9k

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fettah Özalp
arkadaşlar aktif monitörümü 5.5k gibi bir fiyattan satıp üstüne biraz daha koyup 2k ya geçeceğim. 240hz almak gibi bir hata yaptım sanki e sporcuyum ya :D artık yavaş yavaş co-op ve hikayeli oyunlara geçtiğim için ve sistemimde yettiği için 2k geçiyorum mantıklı bir karar bence.
bütçe 9k arkadaşlar 180hz 1ms olabilir güzel bir va panel veya ıps olabilir
27 inc olacağı için kavisli istiyorum aslında ama ıps panellerde olmuyor o pek fazla
10 bit gibi renk derinliği olsa güzel renk verse yeterli benim için monitör standı ile kullanyıorum pivot veya hoparlöre gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Alperen
arkadaşlar aktif monitörümü 5.5k gibi bir fiyattan satıp üstüne biraz daha koyup 2k ya geçeceğim. 240hz almak gibi bir hata yaptım sanki e sporcuyum ya :D artık yavaş yavaş co-op ve hikayeli oyunlara geçtiğim için ve sistemimde yettiği için 2k geçiyorum mantıklı bir karar bence.
bütçe 9k arkadaşlar 180hz 1ms olabilir güzel bir va panel veya ıps olabilir
27 inc olacağı için kavisli istiyorum aslında ama ıps panellerde olmuyor o pek fazla
10 bit gibi renk derinliği olsa güzel renk verse yeterli benim için monitör standı ile kullanyıorum pivot veya hoparlöre gerek yok.
Lenovo Legion R27QE modeli çoğu kişi ölü piksel çıkıyor diyor fakat ben ilk verdiğim siparişte düzgün geldi memnunum öneririm

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo Legion R27QE modeli çoğu kişi ölü piksel çıkıyor diyor fakat ben ilk verdiğim siparişte düzgün geldi memnunum öneririm
hocam lenovoda 5 monitörden 3 farklı model olması farkıyla çok kes hüsrana uğradım baya yordu lenevo beni

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Alperen
hocam lenovoda 5 monitörden 3 farklı model olması farkıyla çok kes hüsrana uğradım baya yordu lenevo beni
Hocam o fiyat bandında bence en iyi monitör Lenovo MSI monitörde var fakat forumdaki çoğu arkadaş o monitörü önermiyor biraz daha bütçenizi arttirsaniz Asus Roglar var onlarda 14-15 bin tlydi sanırım

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel olarak bunu kullanıyorum. Tavsiye ederim.
hocam hep 24 kullandım ve bu gayet yeterli geliyor kavisli olmasını o yüzden istiyordum kavisli modeli veya muadili var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mehmet
Samsung Shop'tan öğrenci indirimi ile Samsung Odyssey G6 G65B al. 9779 TL'ye geliyor. Alınabilecek en ucuz kavisli monitör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,245
Üyeler
168,606
Son üye
Abdülhey222
Top Bottom