Neler Yeni

Yardım 1450TL ye TN panel değer mi?

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Hüseyin Şen
Ana odağı yine oynayacağı rekabetçi oyunlarsa TN panel alınabilir. Film izlenmez dizi izlenmez hikayeli oyun oynanmaz diye bişey yok, biraz abartılır oldu bu tn panel olayı. Evet renkler daha cansız soluk biliyorum ama engel değil yani.
Ben ips kullanıcısıyım bir gün internet kafeye gitmiştim arkadaşlarla. tn ve va panel vardı samsung ve asus un bana baya kötü geldi renk kalitesi ama arkadaşlar o zaman kötü değil renkler diyordu sonra bizim eve yetirmiştim çıkışta onlarda evet baya renk farkı var dediler tabi bu her tn panel için demiyorum youtube da izlediğim kadarıyla iyi olanlarda var ama bana göre renkler çok soluk geliyor ips den sonra.
hala diyorum ev kullanıcılar ips alsın ms ev kullanıcı kolay kolay anlamaz 1 de olsa 3 de olsa.

Son düzenleme:

MerTaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mert Taha Engin
Şu TN panel önermem lafını bıraksanız artık diyorum arkadaşlar. 144 hz her panelde alabiliyoruz tamam ama TN panel dışında adam akıllı düşük MS(Tepkime Süresi) veren panel yok. FPS oyuncusuna TN panel önerilir.. Burda laf ettiğim direk TN panel önermem diyen arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada https://www.amazon.com.tr/dp/B087GP...e=380333&creativeASIN=B087GPNJDZ&linkCode=asn alabileceğin en iyi monitör budur bu fiyata. Bende bu monitörü alacağım 2 hafta sonra falan.
Neden dostum o monitör? Biraz bilgi verirsen çok sevinirim

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes
Neden dostum o monitör? Biraz bilgi verirsen çok sevinirim
Pivot özelliği var gtg 1ms bulunuyor. Bildiğim kadarıyla gtg 1ms dediğimiz gerçek 1ms ve Abdullah Hacıgülün dediğine göre renk kalitesi gayet iyiymiş kaliteli bir TN panel olduğu için.

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Feyyaz Yalcin
o fiyata indirime giren 1080p ips freesync monitörler daha iyi bir seçim olacaktır.

ultrAslan

80+ Bronze
ASUS VG248QG almanı öneririm

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,820
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,639
İsim
oğuzhan ege
Tn den uzak dur aldığında pişman olursun bune böle dersin çık soluk kısık renkte oluyorlar Va al keyfine bak tabii ki bütçe varsa.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Oğuzhan
Tn den uzak dur aldığında pişman olursun bune böle dersin çık soluk kısık renkte oluyorlar Va al keyfine bak tabii ki bütçe varsa.
FPS oyunu oynayacaksa sadece en uygunu TN panel.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,639
İsim
oğuzhan ege
FPS oyunu oynayacaksa sadece en uygunu TN panel.
profesyonel oyuncu olmadığını düşünürekten arkadaşın parasının boşa gitmesini ve göz zevkinin bozulmasını istemediğim için böyle bir yorum yaptım. düşük tepkim üzerine konuşcaksanız 1 ms denilen ips va monitörlerin hepsi 5 ms oluyor ve 5 ile 1 ms arasında gözle görülebilen fark yoktur en iyi ortası olan Va panel tercihimdir.

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
kardeşim monitör seçimi ihtiyaca göre yapılır. Eğer fps oyunları oynuyorsan. uzanıp film dizi vs ilzemeyeceksen TN panel işini görür.

Top Bottom