Neler Yeni

Yardım 1450TL ye TN panel değer mi?

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Hüseyin Şen
Dün incehesap gaming gecesinde asus tuf 165 hz ips panel 1 ms 24 inç monitör vardı 1499 tl ye. TN panel şahsen ev kullanıcı isem almazdım.

MerTaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mert Taha Engin

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes
Şu TN panel önermem lafını bıraksanız artık diyorum arkadaşlar. 144 hz her panelde alabiliyoruz tamam ama TN panel dışında adam akıllı düşük MS(Tepkime Süresi) veren panel yok. FPS oyuncusuna TN panel önerilir.. Burda laf ettiğim direk TN panel önermem diyen arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada https://www.amazon.com.tr/dp/B087GP...e=380333&creativeASIN=B087GPNJDZ&linkCode=asn alabileceğin en iyi monitör budur bu fiyata. Bende bu monitörü alacağım 2 hafta sonra falan.

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Hüseyin Şen
Şu TN panel önermem lafını bıraksanız artık diyorum arkadaşlar. 144 hz her panelde alabiliyoruz tamam ama TN panel dışında adam akıllı düşük MS(Tepkime Süresi) veren panel yok. FPS oyuncusuna TN panel önerilir.. Burda laf ettiğim direk TN panel önermem diyen arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada https://www.amazon.com.tr/dp/B087GP...e=380333&creativeASIN=B087GPNJDZ&linkCode=asn alabileceğin en iyi monitör budur bu fiyata. Bende bu monitörü alacağım 2 hafta sonra falan.
Doğru diyorsun e-spor önem veriyorsa alınır ms değeri en iyi veren o panel ama ev kullanıcısı almasına asla gerek yok bence(neden çünkü dizi film ve hikayeli oyun daha çok izlenip oynandığından).

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Enes
Doğru diyorsun e-spor önem veriyorsa alınır ms değeri en iyi veren o panel ama ev kullanıcısı almasına asla gerek yok bence(neden çünkü dizi film ve hikayeli oyun daha çok izlenip oynandığından).
Ana odağı yine oynayacağı rekabetçi oyunlarsa TN panel alınabilir. Film izlenmez dizi izlenmez hikayeli oyun oynanmaz diye bişey yok, biraz abartılır oldu bu tn panel olayı. Evet renkler daha cansız soluk biliyorum ama engel değil yani.

Top Bottom