F Falcon78 80+ Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 266 Reaksiyon skoru 128 9 Mayıs 2025 #27 intel 13 ve 14 nesil'de k serisi işlemcileri biraz dizginlemeniz lazım bios herşeyi default bırakmayın
intel 13 ve 14 nesil'de k serisi işlemcileri biraz dizginlemeniz lazım bios herşeyi default bırakmayın
Skynel 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 10,265 Reaksiyon skoru 9,243 9 Mayıs 2025 #28 Aynı işlemciyi kullanıyorum ID Cooling 240'lık ile derecelere bakmıyorum ama bu işlemcilerde normal çünkü intel olabildiğince maksimum verimi GHz arttırarak veriyor 90'da kendini sınırlıyor daha artmamak için ghz'ı düşürür
Aynı işlemciyi kullanıyorum ID Cooling 240'lık ile derecelere bakmıyorum ama bu işlemcilerde normal çünkü intel olabildiğince maksimum verimi GHz arttırarak veriyor 90'da kendini sınırlıyor daha artmamak için ghz'ı düşürür
L Laurâs 80+ Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 233 Reaksiyon skoru 90 12 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 ebirgen yazmış: öncelikle intel işlemcilerde thermalright contact frame şart. frame ile birlikte düzgün soğutucu montajı sayesinde 80 civarına rahatlıkla düşer. Devamı için tıklayın... Bilgisayarı aldığım yer macunu sürmekten kaçınmış galiba macunu yeniledim şu an ısılar çok iyi durumda. Macunun durumu buydu;
ebirgen yazmış: öncelikle intel işlemcilerde thermalright contact frame şart. frame ile birlikte düzgün soğutucu montajı sayesinde 80 civarına rahatlıkla düşer. Devamı için tıklayın... Bilgisayarı aldığım yer macunu sürmekten kaçınmış galiba macunu yeniledim şu an ısılar çok iyi durumda. Macunun durumu buydu;