Neler Yeni

14700k benchmark testinde 95 derece

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp
13. ve 14. Nesil işlemciler sıcak çalışan ve stock haliyle bile overvoltage ile gelen işlemciler olduğu için yüksek sıcaklıklar öngörülebilir ama 95 derece bu durum için bile çok da normal sayılmaz. Yabancı forumlarda birçok kullanıcı işlemciyi benchmark testlerinde max. 80-85 derecelere kadar tutabilmiş ki 10 derece de görmezden gelinecek bir fark değil açıkcası. Güçlendirme kiti ve daha güçlü bir soğutucu ile bence sıcaklıklar düşürülebilir zaten hiçbir oyun benchmark kadar işlemciyi yormayacaktır işlemcinin bütün çekirdeklerini %100 çalıştırabilecek bir oyun görmedim henüz :) O yüzden oyun içi sıcaklıkların max. 70-75 derecelerde olduğu senaryoda da bir problem olmadan işlemciyi kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.

ebirgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre
son microcode güncellemesi ile o sıcaklıklara ulaşmaması lazım. bracket şart. macun ve soğutucu montajını da dikkatli yaparsanız 85 civarına düşürebilirsiniz diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
son microcode güncellemesi ile o sıcaklıklara ulaşmaması lazım. bracket şart. macun ve soğutucu montajını da dikkatli yaparsanız 85 civarına düşürebilirsiniz diye düşünüyorum.
Hepsini kontrol ettim undervolt rehberi ariyorum ama b serisi MSI için her hangi bir rehber bulamadım en basit bus simülatör 21 next stopta bile anlık 75 görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,179
Üyeler
165,939
Son üye
FrqheR
Top Bottom