oyunmu oynayacaksın yoksa iş falanmıMerhaba maks bütçem 14k f/p uzun süre götürecek bir sistem önerir misiniz?
Genel olarak oyun için ama ayrıca iş harici ufak tefek mimari işleri de yapacağım ama zaten alacağım bilgisayar ile bunu her türlü yapabilirim diye düşünüyorumoyunmu oynayacaksın yoksa iş falanmı
valla çok zor arkadaş alacak aslında 8 bin TL ye alacaktı 14 e kadar bir şekilde yükselttim daha da yükselmez12100f + 3060li sistem vardi ancak fiyati artmis bugun. 15e cikabilirseniz
![]()
Daemon | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Colorful RTX 5060 TI 8 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Daemon | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Colorful RTX 5060 TI 8 GB | 512 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
kanka nasıl yaptın?Genel olarak oyun için ama ayrıca iş harici ufak tefek mimari işleri de yapacağım ama zaten alacağım bilgisayar ile bunu her türlü yapabilirim diye düşünüyorum
Post automatically merged:
valla çok zor arkadaş alacak aslında 8 bin TL ye alacaktı 14 e kadar bir şekilde yükselttim daha da yükselmez![]()
zaten diğer arkadaşlar gerçekten güzel linkler atmışlar 6700 lü vs birde itopya yeni mağazını açıyor onlara göre bakıp değerlendirme yapmanı öneririmMerhaba maks bütçem 14k f/p uzun süre götürecek bir sistem önerir misiniz?