Öneri 15-17k telefon önerisi

Knnmw

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,435
En fazla bu kadar çıkabilirim diye düşünüyorum bana göre en önemli şey ekran ve kamera arada bir fifa pes falan oynarım anca. Şimdiden teşekkürler.
Post automatically merged:

@şahin doğan Hocam sizin bir öneriniz var mıdır ?

En fazla bu kadar çıkabilirim diye düşünüyorum bana göre en önemli şey ekran ve kamera arada bir fifa pes falan oynarım anca. Şimdiden teşekkürler.

@şahin doğan Hocam sizin bir öneriniz var mıdır ?
S21 Fe

Hocam bende onu düşünüyordum aslında s20fe de 2 tür işlemci satılıyordu birisi iyi diye onu öneriyordu millet bunda da öyle bir şey var mı ?
Yok. Snapdragon modeli TR'de yok.

Hızlı şarj için ekstra kablo ve adaptör almama falan gerek var mı yoksa kutudan çıkan adaptör ve kablo yeterli mi
Kutudan adaptör çıkmıyor. Kablo var sadece.

Kutudan adaptör çıkmıyor. Kablo var sadece.
1696690210804.png
Hocam şu şekil almak mantıklı yoksa 35w falan daha mı iyi olur

35i desteklemiyor olabilir tam bilmiyorum bu arada.

Daha ucuza cihaz var.
S21 Fe maks 25w destekliyor.
cihazı yeşil alıp kılıf almak daha mantıklı o zaman. Amazon dışında bir siteden de adaptör alacağım amazonda depozito + teslimat ücreti ile pahalıya geliyor. https://www.pttavm.com/samsung-gala...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.66.9 şunu alacağım orijinaldir herhalde.

cihazı yeşil alıp kılıf almak daha mantıklı o zaman. Amazon dışında bir siteden de adaptör alacağım amazonda depozito + teslimat ücreti ile pahalıya geliyor. https://www.pttavm.com/samsung-gala...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.66.9 şunu alacağım orijinaldir herhalde.

Aslında pptden almak istemiyorum çok geç getiriyorlar diye bildiğimden.

Daha ucuza cihaz var.
S21 Fe maks 25w destekliyor.
Hocam çok soru sordum biliyorum ama bu adaptörlerde kablosuz falan diyor ya s21fenin kablosu çift taraflı type-c mi ekstra kablo almam gerekebilir mi ?

Poco F4 bile S21 FE yı alır.

realme gt2 de baya öneriliyor ama fiyatı baya bir artmış iyi midir sizce

realme gt2 de baya öneriliyor ama fiyatı baya bir artmış iyi midir sizce
Realme GT 2 güzel fakat SD888 çok ısınan bir işlemci. 18,5K ya Poco F5 alabilirsiniz. Ya da kaçat Xiaomi 13 alabilirsiniz.

Geri