Android 15-20K arası telefon önerisi

Rolland

80+
Reaksiyon skoru
88
Arkadaşlar oyun oynayan birisi değilim Max oynadığım oyun clash Royale onu da günde en fazla 2-3 maç atıyorum keyfine 15-20 bin arası bir bütçem var bataryası iyi götürsün tasarımı şık olsun yeter tavsiye verirseniz sevinirim.

Aklımdaki telefon: Nothing phone 1

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok oyun oynayan birisi değilim Max oynadığım oyun clash Royale onu da ara sıra oynuyorum 15-17 bin arası bir bütçem var bataryası iyi götürsün tasarımı şık olsun yeter tavsiye verirseniz sevinirim.

18.750ye honor 400 pro 8/256dan memnun kalirsiniz.

Arkadaşlar çok oyun oynayan birisi değilim Max oynadığım oyun clash Royale onu da ara sıra oynuyorum 15-17 bin arası bir bütçem var bataryası iyi götürsün tasarımı şık olsun yeter tavsiye verirseniz sevinirim.

Hocam bütçe çıkarsa honor 400 olmazsa a36 nothing phone 1 güzel cihaz ama güncelleme desteği bitti ve bataryası az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem şuan nothing phone 1 asla alınmaz fiyatı 15-16kya gelmiş.Sürekli 12.500-11.500 arası değişiyor fiyatı şuan gereksiz yüksek.Alcaksanız da bekleyin.

Hocam bütçe çıkarsa honor 400 olmazsa a36 nothing phone 1 güzel cihaz ama güncelleme desteği bitti ve bataryası az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem şuan nothing phone 1 asla alınmaz fiyatı 15-16kya gelmiş.Sürekli 12.500-11.500 arası değişiyor fiyatı şuan gereksiz yüksek.Alcaksanız da bekleyin.
Nasıl hocam nothing 11.5 seviyelerine düşmez bence. son 1 yılda 13 bin küsur seviyelerinde gezmiş o da 2024 yılı şuan zaten 14K küsur liraya satılıyor. honor 400 güzel cihaz ama kasasını beğenmiyorum şahsen A36 ya da baktım Snapdragon 6 gen 3 var yeni bir işlemci ama nothing phone 1'in işlemcisi snapdragon 778G+ dan güçsüz. bayağı kararsız kaldım hangi cihazı almak ile ilgili

Son düzenleme:

Bence en mantıklı cihaz Honor 200 8/256 hem oyun oynatır hem şık hem de o fiyata güzel kamera

Geri