Yardım 15 bin TL 2K monitör tavsiyesi

Murad46

80+
Reaksiyon skoru
7
2K çözünürlükte bir monitör almak istiyorum. Sistemimde 5070 12 GB ekran kartı ve 7500F işlemci bulunuyor. Bütçem 15.000 TL’ye kadar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İstediğim özellikler:

• 27 inç olmalı,
  • Sorunsuz ve uzun ömürlü bir model olmalı,
  • Kaliteli bir monitör olmalı, ileride sorun yaşatmasın.
Bu monitörü genellikle video düzenleme işleri için kullanacağım, zaman zaman da oyun oynayacağım. Fiyat/performans açısından en iyi monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler!

2K çözünürlükte bir monitör almak istiyorum. Sistemimde 5070 12 GB ekran kartı ve 7500F işlemci bulunuyor. Bütçem 15.000 TL’ye kadar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İstediğim özellikler:

• 27 inç olmalı,
Bu monitörü genellikle video düzenleme işleri için kullanacağım, zaman zaman da oyun oynayacağım. Fiyat/performans açısından en iyi monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler!
Kardeşim dell g2724d alıyorsun arkana bakmıyorsun 8 bin tl cebinde kalıyor.

İstediğim özellikler:

• 27 inç olmalı,

Teşekkürler!

tavsiyem en üsttekidir hem oyunlarda hemde videoda işine yaricaktır ama iş için veya dediğin gibi video düzenlemek için 2. daha iyi 120hz sana yeterse oyunlarda bence 2.yi al derim fiyatları yüksek geldiysede 3. önerimdir ama dell markası çok iyidir özellikle destek hattı bir sorun oldugunda falan 1. kalitede bakıyolar ve monitörleride bir o kadar iyi .

şu iksinin ne kadar iyi görüntüsü var bilmem ama onlarda olumlu yorum alan 2k monitörler paranı fazla harcamak istemez isen

merhabalar asus VG27AQLM1A modelini değerlendirebilirsin 2k 260 hz 1ms Pivot özellikli bir model tercih edebilirsin

Kesinlikle DellG2724D hocam. 2 arkadaşta önermiş zaten. Vereceğin TL'nin en çok hakkını verecek monitör.

Hocam bu paraya 4Klara yonelmek daha mantikli degil mi?
XG27UCS ve VG27UQ1A modelleri var 16,5kya
Bence değil. 4k'ya geçince ppi o kadar da fazla artmıyor. Ekran kartı bayılıyor. Ekran FPS oyunlarını oynayamayacağın kadar büyük oluyor. Ayrıca söylediğin monitörlerin yenileme hızı düşük.

Bence değil. 4k'ya geçince ppi o kadar da fazla artmıyor. Ekran kartı bayılıyor. Ekran FPS oyunlarını oynayamayacağın kadar büyük oluyor. Ayrıca söylediğin monitörlerin yenileme hızı düşük.
Hepsi 27 inc hocam monitorlerin buyuklugu ayni

Hepsi 27 inc hocam monitorlerin buyuklugu ayni
Evet dostum dikkat etmemişim. 4k monitörler hiç ilgimi çekmediği için hala hepsini 32'' sanıyorum :D. Yine de diğer nedenlerden dolayı bence oyuncular için 4k monitörler pek uygun değil.

Bence ögrenci indirimlerini takip edin samsung 2k 240 hz oled monitörler geliyor direk oled alın..

Bence ögrenci indirimlerini takip edin samsung 2k 240 hz oled monitörler geliyor direk oled alın..
Haklısın ama oled yanığını göze alarak alman lazım. Garanti kapsamında değişim yapılıyor mu bilmiyorum. Forumda 200 sayfa konusunu okuduktan sonra benim aklıma pek fazla yatmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,095
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri