bulunduğun konumun altyapısına göre iyi veya kötü diyebiliriz millenicom gibi firmaların sitesinden hız sorgulama yapar mısın ?15 Download 1 Upload nasıl.Bu konu hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum
Saniyede yaklaşık 1.5 mb indrime hızın olur. Öyledüşün ama yaklaşık.15 Download 1 Upload nasıl.Bu konu hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum
Adsl için NORMAL değerler speed testte pinginiz yüksek çıkmıyorsa gayet yeterli.15 Download 1 Upload nasıl.Bu konu hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum
Yayın yapmayı düşünüyorsanız upload hızı yetersiz15 Download 1 Upload nasıl.Bu konu hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum
Altyapi sorgularmisin ?Download 13 Upload 0.7 çıktı (Wifi)
onu kast etmemiştim adresinde maksimum kaç verebiliyorlar onu sorgu yap demek istedimDownload 13 Upload 0.7 çıktı (Wifi)
Altyapi sorgularmisin ?
onu kast etmemiştim adresinde maksimum kaç verebiliyorlar onu sorgu yap demek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiber İnternet Altyapı Sorgulama ve Fiber İnternet Nerede - Millenicom
Türkiye'de fiber internet altyapısı nerelerde var ve nasıl sorgulama işlemi yapabilirim diyorsan Millenicom ile öğrenmek için hemen tıkla!www.milleni.com.tr
33 Mbpsonu kast etmemiştim adresinde maksimum kaç verebiliyorlar onu sorgu yap demek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiber İnternet Altyapı Sorgulama ve Fiber İnternet Nerede - Millenicom
Türkiye'de fiber internet altyapısı nerelerde var ve nasıl sorgulama işlemi yapabilirim diyorsan Millenicom ile öğrenmek için hemen tıkla!www.milleni.com.tr