15 k ya g65b alinir mi

surgical

80+
Reaksiyon skoru
79
Fiyat 12 13 k lardaydi 15 k olmuş alinir mi bu fiyata yoksa daha iyi şeyler alinir mi

G65B de tizen işletim sistemi falan da olduğu için 15k ya olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aqml5a nın kontrast oranı düşük. IPS in en kötü olduğu kısımda bu daha da kötü performans gösteriyor. Bu yüzden alınmaz.
9k ya satilan g65b simdk 15k dan satiliyor 15 vermek düşündürür bence biraz 12k da kalsaydi rahat alinirdi

9k ya satilan g65b simdk 15k dan satiliyor 15 vermek düşündürür bence biraz 12k da kalsaydi rahat alinirdi
Haziranda bir günlüğüne düşmüş onda yapacak bir şey yok. Her şeyin fiyatı güncelleniyor son 2 ay önemli olan. Gönül isterdi ki daha ucuza alalım ancak 15k verip düşük kontrast oranı ve IPS glow çekilmez. Ama 8-9k verirsen tolere edilebilir.

15k ya IPS alacaksam ya bu 4k olur ya da nispeten yüksek kontrast ve iyi kalibre edilmiş bir model olur.

Haziranda bir günlüğüne düşmüş onda yapacak bir şey yok. Her şeyin fiyatı güncelleniyor son 2 ay önemli olan. Gönül isterdi ki daha ucuza alalım ancak 15k verip düşük kontrast oranı ve IPS glow çekilmez. Ama 8-9k verirsen tolere edilebilir.

15k ya IPS alacaksam ya bu 4k olur ya da nispeten yüksek kontrast ve iyi kalibre edilmiş bir model olur.
vg27aqml5a nın kontrasti 1500:1 diye biliyorum dogrumudur?

ogrenci indiriminde baya bi 9.6k civarindaydi g65b

vg27aqml5a nın kontrasti 1500:1 diye biliyorum dogrumudur?

ogrenci indiriminde baya bi 9.6k civarindaydi g65b
Hayır, 950:1 civarında.

Şimdi baktım temmuzun başında 9k ya öğrenci indirimiyle alınabiliyormuş. Şu an bu fiyatlara bulmak imkansız. Yaklaşık 6 ay geçmiş çünkü.

Hayır, 950:1 civarında.

Şimdi baktım temmuzun başında 9k ya öğrenci indirimiyle alınabiliyormuş. Şu an bu fiyatlara bulmak imkansız. Yaklaşık 6 ay geçmiş çünkü.
epeyde 1300:1 olarak verilmis statik kontrast fabrika verileri dogru degil sanirim.

evet 9k oldu sonra 9.6k oldu bi anda 11 bandina çıktı sonrasi da durmadi zaten

epeyde 1300:1 olarak verilmis statik kontrast fabrika verileri dogru degil sanirim.

evet 9k oldu sonra 9.6k oldu bi anda 11 bandina çıktı sonrasi da durmadi zaten
Epey de verilen bilgiler yanlış. Test verileri daha önemli.

15 k ya 4 k monitor varmi hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,529
Üyeler
186,900
Son üye
daylight_art3d
Geri