Neler Yeni

15 pro vs 16 pro hangisi

sonsigma10

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
7
arkadaşlar selam bundan 1 sene önce 15 pro kullanıcısydım ve çok memnundum bilgisayar almak için satmıştım zamanında şimdi tekrar telefon alacağım kağıt üstünde baktığım zaman 15 pro ve 16 pronun arasında çok fark yok ve fiyat olarak yaklaşık 9-10bin fark var sizce değermi bu arada yurtdışı alacağım. telefon önermeyin bu ikisinden birini alacağım.

arkadaşlar selam bundan 1 sene önce 15 pro kullanıcısydım ve çok memnundum bilgisayar almak için satmıştım zamanında şimdi tekrar telefon alacağım kağıt üstünde baktığım zaman 15 pro ve 16 pronun arasında çok fark yok ve fiyat olarak yaklaşık 9-10bin fark var sizce değermi bu arada yurtdışı alacağım. telefon önermeyin bu ikisinden birini alacağım.
10k farka değmez 2-3k olsa değer derdim ama ne yapacaksın telefonda o da önemli

Ufak ekran boyutu, batarya, SoC, (yan) kamera, güncellik ve güncelleme ömrü farkı var. Pro Max olsaydı pil ömründen dolayı düşünülebilirdi, Pro için değmeyecektir. Kulaklık da düşünülebilir eğer ki yoksa.

Son düzenleme:
Ufak ekran boyutu, batarya, SoC, kamera farkı var. Pro Max olsaydı pil ömründen dolayı düşünülebilirdi, Pro için değmeyecektir. Kulaklık da düşünülebilir eğer ki yoksa.
pro maxin ebatı benim için çok büyük maalesef yorum için thx

16 Pro alınmalı. Aradaki fark için 10K hiçbir şey.

15 pro al geç aradaki farka değecek bir şey yok
malum apple inteligance Türkiye de zaten yok

oyun oynuyorsan 16 pro al çünkü ısınmıyor. 15 serisinde ısınma sorunu var 16 serisinde ısıınma sorunu deneyimledigim kadarıyla %60-70 azalmış.

yurtdışı alacaksan arada o kadar olmaması lazım ama yine de almışken 16 al

oyun oynuyorsan 16 pro al çünkü ısınmıyor. 15 serisinde ısınma sorunu var 16 serisinde ısıınma sorunu deneyimledigim kadarıyla %60-70 azalmış.
aslında oyunu pcden oynuyorum ama belki mobile legends felan girerim arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurtdışı alacaksan arada o kadar olmaması lazım ama yine de almışken 16 al
hocam hatta bazıları daha pahalı

Geri