Muhammet Tunçay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 652
Kartımda 15 TL var ve harcamak istiyorum. Bunu arttırabilir miyim? Ya da çok indirimde olan oyun falan var mı?
Ne yapabilirim?
Ne yapabilirim?
YTD'yi unutmuşsunuz hocam dikkat edin ters kelepçeyle götürmesinler.Banko kupon oyna para olsun 1500TL kardesim. Sonra 500 ünü bana ver fikir için.
1000 TL tertemiz
Sağ ol reis karnım tok.Git dürüm ye gel.
Karnın mı yokSağ ol reis karnım yok.
Biraz turşu da olacak. Mis.Yerinde olsam yarın, Bol ketçap mayonezli az acılı bir döner yerim.![]()
Salatalık turşusuna karşıyım kardeşim ben. Hayatta yememBiraz turşu da olacak. Mis.
15 liraya 2 öğün yerim hocam tek seferde yazık etmeyeyimYerinde olsam yarın, Bol ketçap mayonezli az acılı bir döner yerim.![]()
Döner'de çok iyi gidiyor ama. Neyse zevkler renkler demek istiyorum.Salatalık turşusuna karşıyım kardeşim ben. Hayatta yemem![]()
Önceden severim ama Ben küçükken çok çalıştım dönercilerde vs. O turşuların saklandığı yeri yapıldığı yeri, Paketlenmesinde falan çok çalıştım. 2011 2012 den beri ne zmaan görsem aklıma o dönem ki gördüklerim geliyorDöner'de çok iyi gidiyor ama. Neyse zevkler renkler demek istiyorum.
Tamam bana da söylemeyin. Döner içindeki turşudan vaz geçemem.Önceden severim ama Ben küçükken çok çalıştım dönercilerde vs. O turşuların saklandığı yeri yapıldığı yeri, Paketlenmesinde falan çok çalıştım. 2011 2012 den beri ne zmaan görsem aklıma o dönem ki gördüklerim geliyoryiyemiyorum