Neler Yeni

150 tl klavye önerisi

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
ne amaçla kullanacaksınız? taşıması kolay, pratik, küçük bir klavye mi istiyorsunuz? Kablolu mu kablosuz mu istiyorsunuz? Yoksa oyun oynamak için ışıklı mışıklı mekanik hisli klavyeler mi arıyorsunuz? Başlık pek açık değil maalesef. Konularınızı açık açarsanız seviniriz. Ayrıca Aliexpress gibi sitelerden yararlanmak ister misiniz?

Batuhank87

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Batuhan koruç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne amaçla kullanacaksınız? taşıması kolay, pratik, küçük bir klavye mi istiyorsunuz? Kablolu mu kablosuz mu istiyorsunuz? Yoksa oyun oynamak için ışıklı mışıklı mekanik hisli klavyeler mi arıyorsunuz? Başlık pek açık değil maalesef. Konularınızı açık açarsanız seviniriz. Ayrıca Aliexpress gibi sitelerden yararlanmak ister misiniz?
oyun ışıklı olsa iyi olur azda mekanik hisli olsa mükemmel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

ali express fazla geç gelmeyecekse olabilir

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
https://www.trendyol.com/rampage/kb...-50102990?boutiqueId=541568&merchantId=199238 kuzenim bu klavyeyi çok uzun süre kullanmıştı. Bu sebeple aklıma direk bu model geldi ve şansına fiyatı senin için. Ayrıca laptop kullanıcısıysan ilgini çekebileceğini düşündüğüm bir klavye de var. Mavi switchli. İncelemelerine bakabilirsin. Ben bir ara almayı düşünüyordum ancak elime para geçince vazgeçtim mekanik daha iyi bir klavye almaya yöneldim. https://www.trendyol.com/rampage/kb...-tuslu-mini-gaming-oyuncu-klavyesi-p-34752549

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
eğer arttırırsan klavye mouse hemde mekanik klavye iyide rgb side var
o bütçede düz klavye al geç

Top Bottom