M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,170
olsun yine ses kalitesi çok kötü olacaktır
Dezavantajını pek görmedim kulak acıtmıyo 2 saat kullandım bir sey olmadı ama hava sıcak terletiyo normal olarak yazılımı yok orası kötü o fiyata en iyisi bu.dezavantajları neler bide n11 sorun çıkarırmı bu arada tuncelinin neresinden![]()
Yok.hocam 150 TL ye rgb kulaklık varmı yazdığım özellikli
n11 sorun çıkarırmıDezavantajını pek görmedim kulak acıtmıyo 2 saat kullandım bir sey olmadı ama hava sıcak terletiyo normal olarak yazılımı yok orası kötü o fiyata en iyisi bu.
Youtubeden bir test videosunu izleyin göreceksiniz varmı yokmu.bu fiyata hem hızlı hem ses kalitesi hem rgbli kulaklık imkansız
yani fiyatına göre bir kulaklıkGamenote H2016D bunu önerdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gamenote H2016D bunu attılar
n11 sorun çıkarırmı
N11 güvenlir sitedir çok alışveriş yaptım soru olmadı.Gamenote H2016D bunu önerdiler
Gamenote H2016D bunu attılar
n11 sorun çıkarırmı
bütçe 180 tl olsa başka ne önerirsinizN11 güvenlir sitedir çok alışveriş yaptım soru olmadı.
Ben daha öneri yapamam knk yeni konu aç 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum onu belirtmek istedim.bütçe 180 TL olsa başka ne önerirsiniz
hocam telefonda kullanabilirmiyimOnikuma k20 kendim de kullanıyorum yere sertçe attım çizik yok. Rainbow efekt var. Baslar hissediliyor ve sesi fullediğinizde kulak ağrıtıyor.
Ebet uyumlu ps4 te de uyumluhocam telefonda kullanabilirmiyim
https://www.trendyol.com/onikuma/si...-44695422?boutiqueId=559106&merchantId=116895 bundan alsam olurmuEbet uyumlu ps4 te de uyumlu