Neler Yeni

150 TL'ye gamepad önerisi

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer
Selamlar, gamepad arıyorum. bütçem 150 TL.

Son düzenleme:

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
peki bu gamepad ne kadar süre götürür?
hocam piyasayı şu an bilmiyorum ancak size sadece belirli tavsiyeler vermek için geldim çünkü zamanında aynı hataya düşmüştüm öncelikle cihazın tak çalıştır olmasına özen göster piyasada ki çoğu gamepad'i oyunlar tanımıyor yani tak çalıştır değil 2 saat ek programlar indirmeniz gerekiyor ki çoğu stabil çalışmıyor ikinci olarak tavsiyem kablosuz bir şey alın çünkü zamanla o kabloda temassızlık baş gösteriyor verdiğiniz para çöpe gidebiliyor kablosuz almak istediniz diyelim pil konusuna dikkat edin yani sarj edilebilir olanları tercih etmekte fayda var ancak hiç bulamazsanız yapacak bir şey yok ben zamanında monster pusat gamepad almıştım şimdi değiştirmişler sanırım bağlantı için bluetooth vs istiyormuş sağlıklı görünmedi gözüme yalan söylemiyim ama bütçeni çok az arttırırsan piyasada kaliteli tak çalıştır cihazlar var pili vs geçtim ama tak çalıştır olmasına özen gösterin derim.

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
hocam piyasayı şu an bilmiyorum ancak size sadece belirli tavsiyeler vermek için geldim çünkü zamanında aynı hataya düşmüştüm öncelikle cihazın tak çalıştır olmasına özen göster piyasada ki çoğu gamepad'i oyunlar tanımıyor yani tak çalıştır değil 2 saat ek programlar indirmeniz gerekiyor ki çoğu stabil çalışmıyor ikinci olarak tavsiyem kablosuz bir şey alın çünkü zamanla o kabloda temassızlık baş gösteriyor verdiğiniz para çöpe gidebiliyor kablosuz almak istediniz diyelim pil konusuna dikkat edin yani sarj edilebilir olanları tercih etmekte fayda var ancak hiç bulamazsanız yapacak bir şey yok ben zamanında monster pusat gamepad almıştım şimdi değiştirmişler sanırım bağlantı için bluetooth vs istiyormuş sağlıklı görünmedi gözüme yalan söylemiyim ama bütçeni çok az arttırırsan piyasada kaliteli tak çalıştır cihazlar var pili vs geçtim ama tak çalıştır olmasına özen gösterin derim.

Logitech F310 nasıl peki ?​

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan

Logitech F310 nasıl peki ?​

hocam sana şöyle söyliyim aşırı eski bir cihaz halen neden yenisi çıkmıyor aşırı merak ediyorum tak çalıştır olması gerek o ama emin değilim ayrıca titreşim özelliği yok ki bence gamepad alırken aşırı önemli bir husus

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,507
Üyeler
164,512
Son üye
guven37
Top Bottom